Hoppa till innehåll
Leva i Lysekil AB logotyp

ANSLUTNINGSINGENJÖR TILL LEVA I LYSEKIL!

Vill du vara med och bygga en hållbar framtid med trygga och långsiktiga energilösningar som gynnar både människa och miljö? Vi är ett härligt gäng inom LEVA Elnät och Fjärrvärme som nu söker en engagerad, positiv och drivande kollega!

Avdelningen utökar gruppen med en anslutningsingenjör som vill vara med och bygga framtidens elnät i Lysekil. Skriver du dessutom under på vikten av engagemang, tydlighet och att arbete bäst utförs tillsammans? Då är detta ett jobb för dig!
Som anslutningsingenjör tillhör du elnätsavdelningen och rapporterar till avdelningschefen för elnät och fjärrvärme. Inom affärsområdet ingår även en entreprenadavdelning.
Tillsammans utgör ni affärsområde Elnät och Fjärrvärme.

Arbetsuppgifter
Som anslutningsansvarig kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att:
  • Ansvara för anslutningsärenden genom hela processen från kundförfrågan till avslut
såsom teknikfrågor, offerter och juridiska frågor
  • Hålla kontakt och föra tekniska diskussioner med elinstallatörer, konsulter och fastighetsägare
Din profil

Vi söker dig som har ett stort intresse i att hjälpa andra, är lösningsorienterad och har förmågan att skapa goda kundrelationer. Du är lyhörd, kommunikativ och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Som person är du duktig på att planera och prioritera arbetsuppgifter efter belastning och du trivs med att ha flera arbetsuppgifter igång samtidigt. Vidare är du strukturerad, ordningsam, självständig och kostnadsmedveten i ditt arbete.
För tjänsten bör du ha högskoleexamen, exempelvis högskoleingenjör inom elkraft eller kompetens som bedöms lika värdefull. Tjänsten kräver att du har B-körkort. Du kommer eventuellt ingå i vår beredskap, vilket innebär att du under beredskapsveckan måste bo relativt nära Lysekil.

Ansökan

Känner du att du är den som vill arbeta i en dynamisk organisation där skratt och hårt arbete förenar, ser vi gärna att du mejlar till jobbansokan@levailysekil.se och berättar om dig själv och hur vi kan kontakta dig senast den 9 juni 2023.

Vi tillämpar löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du prata med någon om tjänsten?
Ring till Avd. chef Stefan Jolbäck på telefon 0523-66 78 07 eller AO chef Thomas Amgård på telefon 0523-66 78 60

LEVA i Lysekil eftersträvar mångfald och välkomnar sökande oberoende av etnicitet, kön, ålder, funktionsnedsättning och sexuell läggning.
Mer info
Kontaktperson
Stefan Jolbäck
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LEVA i Lysekil AB är ett kommunalt bolag som ägs av Lysekil Stadshus AB. Här arbetar ett 90-tal anställda och verksamheten omsätter ca 210Mkr om året. Bolaget ansvarar för att elnät, vatten, avlopp och fjärrvärme fungerar i Lysekils kommun. Dessutom driver bolaget två vindkraftverk och säljer närproducerad el samt underhåller gator, parker och fritidsområden i Lysekils kommun. LEVA i Lysekil eftersträvar mångfald och välkomnar sökande oberoende av etnicitet, kön, ålder, funktionsnedsättning och sexuell läggning.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare