Fastighetsskötare

Fastighetsskötare

ARBETSUPPGIFTER
Som Fastighetsskötare är du kontaktperson och ansiktet utåt gentemot våra gäster, alla hotellets avdelningar och mot såväl interna- som externa kontakter gällande fastighetsrelaterade frågor. Du är funktionsansvarig för fastigheternas alla delar vilket även innefattar alla tekniska lösningar.

Du är funktionsansvarig för SPA pooler och samtliga maskiner som finns inom fastigheterna. Vidare säkerställer du att funktionen är god inom styr- och regler, VVS, el och fastigheternas övriga tekniska system. Du utför samt samordning och genomförandet av det systematiska brandskyddsarbetet, SBA.

Vidare ansvarar du för:
  • Att myndighetskrav för fastigheterna efterföljs & för hotellets räkning delta vid myndighetsbesiktningar
  • Att planera och utföra löpande underhåll i- och utanför byggnaderna
  • Anlita och samordna entreprenörer för arbeten inom uppdraget för skötsel, drift och underhåll
  • Ekonomiskt ansvar för ditt ansvarsområde, granskning av fakturor
  • Ansvara att företaget följer lagar samt företagets policy inom brand & säkerhet
  • Pooler & relaxomgivningar
     
Du ingår i hotellets driftgrupp och har en till två vaktmästare som rapporterar till dig.

Arbetstider: 07.00-16.00 och jour. Då vi har en verksamhet som pågår dygnet runt förekommer arbete under kvällar, helger och ibland tidigt på morgonen.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du en teknisk bakgrund eller bakgrund inom el- eller VVS är det meriterande, detsamma gäller om du har utbildning inom dessa områden. Du är strukturerad och har lätt för att skapa en helhetsbild, du vill planera ditt arbete (och då med god framförhållning om 3–6 månader och framåt). Du är intresserad av teknik och funktion, hur fastigheternas alla delar är uppbyggda och hänger ihop och du har ett intresse för att lära dig mer.

Rollen som fastighetsskötare är bred och väldigt varierande, och vi ser till att du får en gedigen utbildning på plats av fastighetsägare.  Tillsammans med fastighetsägare lägger man upp underhållsplaner över år, kontroller och besiktningar i system och skapa en naturlig uppföljning av att samtliga delar genomförs i tid. Du är en i driften, detta är inte administrativ roll.

Du behöver vara duktig på att prioritera, be om hjälp och framförallt samordna arbeten med andra delar i huset. Som person är du social och positiv, du är lösningsorienterad, duktig på att kommunicera och du lägger stor vikt vid samarbete kollegor emellan.
Vi är Svanen märkta och gillar att jobba hållbart i alla led, du arbetar aktivt med att få in det i våra arbetssätt. Vår verksamhet har en del myndighetskrav och du är involverad i många av dessa och ansvarar för att kraven följs.

Vi söker en person som har ett eget driv och som klarar av att arbeta självständigt, och som har en förståelse för kunskapsspridning och tillgänglighet av information. Med det kommer ett ansvar för att säkerställa att fastighetsskötsel inklusive planering, kontaktvägar och arbetsprocesser finns väldokumenterat.

Övriga kvalifikationer
  • Du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift
  • Du har B-körkort

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Fastighetsskötare är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Gullmarsstrand. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.
Omfattning: 100%
Lön: Enligt avtal

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR. 

Varmt välkommen med din ansökan!
 
Mer info
Område Lysekil
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://gullmarsstrand.se/
Sista ansökningsdag 16 apr 2023 (23 dagar kvar)