Fastighet och IT ansvarig

Fastighet och IT ansvarig

Har du en teknisk bakgrund, vill arbeta i driften, erfarenhet utav budget- samt personalansvar? Bra då kanske just du är den vi letar efter!
Vi söker ansvarstagande och engagerad Fastighet- och IT ansvarig till oss på Gullmarsstrand Hotell och Konferens i Fiskebäckskil på Skaftö.

ARBETSUPPGIFTER
Som Fastighet och IT ansvarig är du kontaktperson och ansiktet utåt gentemot våra gäster, alla hotellets avdelningar och mot såväl interna- som externa kontakter gällande fastighet och IT relaterade frågor. Du är funktionsansvarig för fastigheternas alla delar vilket även innefattar alla tekniska lösningar såsom IT, telefoni, data, passersystem, larm, SPA pooler och samtliga maskiner som finns inom fastigheterna.

Vidare säkerställer du att funktionen är god inom styr- och regler, VVS, el och fastigheternas övriga tekniska system. Du utför samt är även ansvarig för samordning och genomförandet av det systematiska brandskyddsarbetet, SBA.

I tjänsten som Fastighet och IT ansvarig ansvarar du för:
 • Att myndighetskrav för fastigheterna efterföljs & för hotellets räkning delta vid myndighetsbesiktningar
 • Säkerheten på hotellet, både för våra gäster och för vår personal
 • Att planera och utföra löpande underhåll i- och utanför byggnaderna
 • Energi- och driftoptimering av fastigheterna
 • Anlita och samordna entreprenörer för arbeten inom uppdraget för skötsel, drift och underhåll
 • Planering, genomförande och kontroll av skötselåtgärder enligt avtal med leverantörer
 • Ekonomiskt ansvar för ditt ansvarsområde, granskning av fakturor samt budget och prognosarbete
 • Samordning av aktiviteter med resterande delar av ledningsgruppen & fastighetsbolaget
 • Ansvara att företaget följer lagar samt företagets policy inom brand & säkerhet
 • Pooler & relaxomgivningar

Du ingår i hotellets ledningsledningsgrupp och rapporterar till VD.


PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du en teknisk bakgrund eller bakgrund inom el- eller VVS är det meriterande, detsamma gäller om du har utbildning inom dessa områden. Du är strukturerad och har lätt för att skapa en helhetsbild, du vill planera ditt arbete (och då med god framförhållning om 3–6 månader och framåt). Du är intresserad av teknik och funktion, hur fastigheternas alla delar är uppbyggda och hänger ihop och du har ett intresse för att lära dig mer.

Rollen som fastighetsansvarig är bred och väldigt varierande, du behöver därför vara duktig på att lägga upp underhållsplaner över år, sätta arbetsprocesser, kontroller och besiktningar i system och skapa en naturlig uppföljning av att samtliga delar genomförs i tid. Du är en i driften, detta är inte administrativ roll.
Du behöver vara duktig på att prioritera, be om hjälp och framförallt samordna arbeten med andra delar i huset. Som person är du social och positiv, du är lösningsorienterad, duktig på att kommunicera och du lägger stor vikt vid samarbete kollegor emellan.

Vi är Svanen märkta och gillar att jobba hållbart i alla led, du arbetar aktivt med att få in det i våra arbetssätt. Vår verksamhet har en del myndighetskrav och du är involverad i många av dessa och ansvarar för att kraven följs. Vi söker en person som har ett eget driv och som klarar av att arbeta självständigt, och som har en förståelse för kunskapsspridning och tillgänglighet av information. Med det kommer ett ansvar för att säkerställa att fastighetsansvaret inklusive planering, kontaktvägar och arbetsprocesser finns väldokumenterat.

Övriga kvalifikationer
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • B-körkort

Du har budgetansvar på din avdelning och arbetar aktivt med att utveckla dina medarbetare som består utav utav 1-2 vaktmästare som rapporterar till dig.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Fastighet och IT ansvarig är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Gullmarsstrand. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

Arbetstider: Då vi har en verksamhet som pågår dygnet runt förekommer arbete under kvällar, helger och ibland tidigt på morgonen, huvudsakligen förläggs arbetet mellan 07.00-16.00 och jour tjänstgöring.
Omfattning: 100%
Start: Enligt överenskommelse helst runt 1 mars 2023
Lön: Enligt avtal

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR. 

Varmt välkommen med din ansökan!
 
Mer info
Område Lysekil
Yrkesroll Fastighet, Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://gullmarsstrand.se/
Sista ansökningsdag 5 mars 2023 (33 dagar kvar)