Arbetsledare sökes till Granitor Mechanical med placering i Lysekil

Arbetsledare sökes till Granitor Mechanical med placering i Lysekil

Granitor Mechanical (tidigare Midroc Mechanical) erbjuder kvalificerade tjänster inom rör- och mekaniska projekt, underhåll samt service på den nordiska marknaden. Företagets största uppdragsgivare idag finns inom branscherna energi, stålindustrin, process, VA och petrokemi.

Vad kan Granitor Mechanical erbjuda dig?
Du kommer till en företagsgrupp som är i ett tillväxtskede och som strävar efter att utveckla sin projektförmåga och sitt unika värdeerbjudande. Kulturen präglas av hög servicenivå, entreprenörskap och lojala medarbetare som trivs med sitt arbete.
Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträde kan ske omgående eller efter överenskommelse. Marknadsmässiga lönevillkor med personalförmåner ingår.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som arbetsledare har du en viktig roll inom bolaget och du ansvarar för att leda och fördela arbetet på arbetsplatsen. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att tillse att arbetet utförs enligt godkända underlag samt med god kvalitet. Vi har stort fokus på arbetsmiljöfrågor och jobbar under tesen, vi jobbar säkert eller inte alls. Du är ansvarig för att arbetet utförs inom gällande lagar, förordningar och avtal.
Att initiera och genomföra produktivitets- och kvalitetshöjande åtgärder är en viktig del i arbetet. Som medlem av projektets ledningsgrupp har du tillsammans med övriga arbetsledare och platschef ett övergripande ansvar för projektets ledning så att det som helhet uppnår kort- och långsiktiga mål.

Du rapporterar till platschef som har övergripande ansvar.

Dina egenskaper
Vi söker dig som prestigelöst vill bidra till att utveckla och effektivt leda tekniska projekt. Du är driven, strukturerad och har mycket god ledarförmåga. Du är lyhörd och har förmågan att samarbeta och etablera goda relationer och nätverk, internt såväl som externt. Du är motiverad och har en god förståelse för teknik. Som person är du trygg i dig själv, nyfiken och kreativ.

Dina kvalifikationer
  • Du bör ha en relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Erfarenhet från svetsarbeten och industrirör
  • Erfarenhet från petrokemi, biogas, VA eller processindustri är meriterande
  • Du hanterar de vanligaste programmen i Microsoft Office
  • Vi ser att du har goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt.
  • Körkort är ett krav

För att söka tjänsten
Skicka in ditt CV till mml.rekrytering@granitor.se senast 2023-02-28
Mer info
Område Lysekil
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.midroc.se/mechanical
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Midroc Mechanical AB erbjuder kvalificerade tjänster inom rör- och mekaniska projekt, underhåll samt service på den nordiska marknaden. Företagets största uppdragsgivare idag finns inom branscherna energi, stålindustrin, process, VA och petrokemi.