Hoppa till innehåll
Granitor Electro logotyp

Service, Entrepenad,- och Industrielektriker till Lysekil

Publiceringsdatum
05 december 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.Vi behöver bli fler som jobbar med elektrifiering och klimatsmarta lösningar. På Granitor Electro utvecklar vi morgondagens samhällen genom varierande uppdrag i spännande miljöer och du får möjlighet till påverkan för att göra verklig skillnad i vardagen. Är du vår nästa kollega?!

När du anställs hos oss får du ett välkomnande och en strukturerad introduktion. Något som vi tycker speglar både den familjära känslan vi har och tryggheten i att arbeta på ett stort bolag.

I Lysekil fortsätter Granitor Electro växa med ökade förfrågningar och uppdrag. Vi behöver därför stärka vår organisation med fler elektriker inom service, entreprenad och industri! På avdelningen i Lysekil är vi idag ca 60 medarbetare och vi har även filialer i Brastad, Sotenäs och Munkedal. Vår rekryterande chef Nicklas Andersson svarar gärna på dina frågor, se kontaktuppgifter i annonsen.

Ta nu chansen och bli en del av Granitor Electro. Vi ser framemot att höra från dig!
Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor-gruppen har omkring 4500 anställda och omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor.
Granitor Electro logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 jan. 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation, instrument, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, säkerhet samt mekaniskt underhåll. Vi är stolta att som en del Granitor företagsgrupp kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid - både idag och för kommande generationer.
https://www.granitor.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Munkedal
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Uddevalla
Bygg & Hantverk
Företagslogga