Hoppa till innehåll
Granitor Electro logotyp

Säkerhetstekniker till Bohuslän

Publiceringsdatum
15 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.Är du intresserad av teknik och problemlösning? Drivs du av att arbeta nära kunden och uppskattar ett flexibelt och självständigt arbete? Vi fortsätter vår tillväxtresa i Bohuslän och söker dig som vill vara med och utveckla och forma vår säkerhetsverksamhet!

Om tjänsten
I arbetet som säkerhetstekniker hos oss kommer du att arbeta med driftsättning, service, felsökning och dokumentation av våra kunders säkerhetsanläggningar. Du arbetar med eftermarknad, service samt att instruera kunderna i användningen av deras anläggningar. Du är med och startar upp vår säkerhetsverksamhet på orten och kommer att arbeta nära vår verksamhet inom elinstallation för att tillsammans kunna leverera helhetslösningar i toppklass till våra kunder. Vi har vårt gemensamma kontor i Lysekil men också filialer i Brastad, Munkedal och Sotenäs.

Är du rätt person för tjänsten?

Vi söker en prestigelös, trevlig och välorganiserad kollega till vårt team. Vi vill att du som söker tjänsten
  • Har el-utbildning eller annan motsvarande teknisk utbildning
  • Har erfarenhet av självständigt driftsättningsarbete av teleteknisk utrustning och erfarenhet från arbete med brandlarm, passersystem, CCTV och inbrottslarm
  • Är intresserad av och har kunskap inom dator- och nätverkslösningar
  • Har B-körkort
  • Är ostraffad och har godkänd kontroll hos Polismyndighetens belastningsregister.
Det är meriterande om du arbetar i en liknande tjänst idag samt även meriterande med behörighet inom brandlarm, passage och/eller CCTV.

Vad kan vi erbjuda dig?

Utöver att du får grymma kollegor hos oss, får du även förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:
  • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
  • Möjlighet till personlig utveckling inom ett expansivt familjeföretag
  • Möjlighet till förmånliga personalköp och personalstöd
  • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
  • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet m.m.
Låter det här intressant?

Om du känner att det här stämmer in på dig så hoppas vi att just du vill bli vår kollega! Urval och intervjuer sker löpande. Vår rekryterande chef Nicklas Andersson svarar gärna på dina frågor, se kontaktuppgifter i annonsen.

Känn dig varmt välkommen till Granitor Electro!

Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor-gruppen har omkring 4500 anställda och omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor.
Granitor Electro logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 mars 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation, instrument, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, säkerhet samt mekaniskt underhåll. Vi är stolta att som en del Granitor företagsgrupp kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid - både idag och för kommande generationer.