Hoppa till innehåll
BUCHEN logotyp

Saneringstekniker till BUCHEN i Lysekil

Publiceringsdatum
26 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Sofie Jonsson
Email
Ansök nu
Vill du arbeta som saneringstekniker och ha en varierande vardag? Nu har du din chans!
BUCHEN är ett av Europas ledande bolag inom industrisanering. De erbjuder ett komplett utbud av kundspecifika industritjänster inom rengöring och underhåll. Just nu söker teamet i Lysekil en ny kollega som de längtar efter att ta emot. Gillar du att arbeta fysiskt tungt i en varierande miljö där du och dina kollegor arbetar som ett lag? Ta då chansen, vi arbetar med löpande urval!

Information om tjänsten:
Det råder i branschen brist på saneringstekniker, vilket kommer göra dig och din insats tillsammans med dina kollegor på Buchen oerhört viktig. Inledande din anställning kommer du att få lära dig allt ifrån arbete med högtryckspumpar, torrsugar till is- och sandblästring, med mera!

Professionals Nord gjorde under våren 2023 en stor satsning tillsammans med Buchen där vi utbildade personer både inom saneringsteknik och erbjöd en C-körkortsutbildning, med otroligt lyckade resultat. Programmet genomfördes i samarbete med experter från branschen, vilket gav de som gick "Buchen-skolan" de behörigheter som krävs för att kunna utföra ditt arbete som saneringstekniker. I detta innefattades C-körkort, yrkeskompetensbevis (YKB), ADR mm. Efter avklarad utbildning klev de ut som utbildade saneringstekniker hos Buchen!

Behovet kvarstår av att hitta fler som vill göra en liknande resa och vi söker därför efter dig som har ambitionen att komma in i en spännande bransch där du verkligen gör nytta, samtidigt som du får möjlighet att vidareutbildas inom området.

Arbetstiderna är till största del förlagda på vardagar och dagtid. Beredskapsarbete och arbete på obekväma arbetstider förekommer. Resor till andra orter ingår i rollen. Du har mycket kundkontakt och jobbar tillsammans med dina kollegor för att lösa problem och ge bra service, vilket ställer krav på att du tycker om mötet med människor.

Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och ansvarig rekryterare Sofie Jonsson. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Arbetsuppgifter:
Hos BUCHEN är ingen dag den andra lik. Det är därför viktigt att du ser positivt på en varierande vardag. Arbetet sker i riskfyllda miljöer och därför läggs stor vikt vid säkerhet och hälsa.

Arbetet går ut på att rengöra teknisk utrustning hos BUCHENs kunder, vilket innebär att du kommer att utföra dina arbetsuppgifter på olika platser. Ditt arbete kommer att vara fysiskt, i högt tempo, där problemlösning kommer vara en stor del av arbetet. Du utgår från BUCHENs lokaler och ditt främsta arbetsredskap är din spolbil. Andra redskap som används är bland annat:
  • Högtryckspumpar
  • Torrsugar
  • Is-/sandblästringsutrustning
Vi söker dig som:
Trivs med ett varierande arbete och inte är rädd för att ta i. Du behöver vara minst 21 år och inneha B-körkort då det är krav för möjligheten att även ta C-körkort på sikt. Du vill ha ett fysiskt jobb då det i stundtals kan bli tunga arbetsmoment. Meriterande är om du tidigare jobbat inom industri eller sanering.
Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper. Som person är du självgående men har även lätt för att samarbeta med andra. Vidare är du arbetsvillig, flexibel och ansvarstagande.

Har du redan idag ett C-körkort och tycker detta låter som en intressant möjlighet så är du varmt välkommen att skicka in en ansökan då BUCHEN söker flera nya medarbetare.

START: Omgående / enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Lysekil

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Sofie Jonsson

Ansökningsprocessen:
Vår rekryteringsprocess fokuserar uteslutande på individens förmågor, egenskaper och motivation. Därför inleder vi rekryteringsprocessen med ett test kopplat till logisk slutledningsförmåga. Skicka in din ansökan så kommer testet att i nästa steg skickas ut till dig. Utifrån testresultaten gör vi sedan ett löpande urval och återkopplar till dig. Tar du dig vidare till nästa steg av rekryteringsprocessen följer en kompetensbaserad intervju.
Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#saneringstekniker #sanering #buchen #industrisanering #högtryckspump #torrsugar #blästring #C-körkort #B-körkort #kundkontakt
BUCHEN logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 dec. 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!
https://pn.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga