Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Material- produktionsplanerare till Husqvarna

Publiceringsdatum
01 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Material- och produktionsplanerare till Husqvarna i Brastad

Om tjänsten
Som material- och produktionsplanerare ansvarar du för planering av fabrikens produktionsflöden. Du sköter det operativa inköpen av material till vår produktion genom avrop, uppföljning och bevakning av materialflödet från våra leverantörer. Dessutom ansvarar du för att optimera omsättningshastigheten på köpta komponenter.

Arbetstiderna är dagtid 07.00-16.00

Urval kommer ske löpande så vi uppmuntrar dig att söka snarast.

Om dig
Vi söker dig som tidigare arbetat i en liknande roll eller annan planerande roll inom industrin/logistik. Du har en teknisk eftergymnasial utbildning med inriktning mot industri/logistik och med god teknisk förståelse. Vana av att arbeta i affärssystem som JDE eller motsvarande är positivt och vi ser fördelar med att du tidigare drivit förbättringsarbeten och utvecklat processer.

Som person behöver du vara kommunikativ, inkluderande, samarbetsvillig och främja en öppen, förtroendefull och uppmuntrande arbetsmiljö.
Du är strukturerad och ansvarsfull i ditt arbetssätt och håller ordning och reda med ett stort eget driv. För att lyckas i rollen behöver du trivas med att ha kontroll på detaljer och att arbeta i en miljö med högt tempo där du självständigt får ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi ser vidare att du är en lösningsorienterad person som med fördel har stort intresse för supply chain management och för att arbeta med ständiga förbättringar och effektivisering av arbetssätt.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående eller så snart som möjligt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Nathalie Hallberg via nathalie.hallberg@adecco.se

Vi tar inte emot ansökningar på mail. Anställningen är hos oss på Adecco och jobbet sker hos vår kund. Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!


Sökord
Produktionsplanering, Materialplanering, Industri, logistik, Brastad, Adecco

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 dec. 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.
http://www.adecco.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Sollentuna
Administration
Företagslogga
Malung-Sälen
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Uddevalla
Transport & Logistik
Företagslogga
Göteborgs stad
Transport & Logistik
Företagslogga