Bli en del av Team Thomas och bidra till ett hållbart samhällsbyggande - vi söker processoperatör...

Bli en del av Team Thomas och bidra till ett hållbart samhällsbyggande - vi söker processoperatör...

Vill du vara en del av Team Thomas?Thomas Betong är ett svenskt familjeägt betongföretag med stark företagskultur och teamkänsla. Vi är specialisterna på betong och har ambitionen att vara bäst i vår bransch! Vi är stolta över bolagets senaste tid av framgång och tillväxt och gläder oss nu mycket åt att få leverera högklassig och hållbar betong i moderna projekt runtom i Sverige.

Nu söker vi dig som vill vara en del av teamet, i en roll som Processoperatör. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att tillverka färsk betong med hjälp utav ett datoriserat styrsystem. Recepturen är en komplex historia då betongens egenskaper noga anpassas efter sitt specifika ändamål. Därför är noggrannhet, kvalitetsmedvetenhet och fingertoppskänsla en Processoperatörs främsta vapen i tillverkningsprocessen. Betongen kvalitetssäkrar du regelbundet genom tillverkning av betongkuber som används för provning i ett laboratorium.

Som Processoperatör har du dagligen ett nära samarbete med såväl vår egen kundservice angående planerad tillverkning som med våra chaufförer som hämtar och levererar betongen till byggarbetsplatsen. Dessutom spelar du en viktig roll i kontakten med våra kunder och andra berörda på de byggen vi levererar till. I tjänsten förekommer också körning av hjullastare och diverse andra arbetsuppgifter som hör tillverkning och underhåll av fabriken till.

För att briljera hos oss, och för den delen - för att trivas i rollen, ser du positivt på arbetsdagar som kräver stort fokus, engagemang och ett lösningsorienterat arbetssätt. Vi är också måna om att du är personen som förstår vikten av -, och verkligen vill bidra till, ett gott samarbete, god service och härlig gemenskap i arbetsgruppen.

Om du har din bakgrund i byggbranschen eller i en teknisk utbildning kommer du ha en bra grund att stå på. Har du godkänd utbildning i Fabriksbetongtillverkning klass II är det mycket meriterande, men oavsett tidigare erfarenheter kommer du att få goda förutsättningar att utvecklas hos oss! Denna gång rekryterar vi till vår fabrik i Hallinden.

Vi rekryterar löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!
Om Thomas Betong
Hos oss får du möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där vi tillsammans bidrar aktivt till ett hållbart samhälle.
På Thomas producerar och distribuerar vi högkvalitativ betong för platsgjutet byggande på 38 betong- och 3 Prefabfabriker. Vi är på en utvecklingsresa där ambitionen är att vara bäst i branschen som specialisterna på betong.
Det är vår kultur och expertis inom betong som gör oss unika. Vi i Team Thomas bryr oss om varandra och agerar för våra kunders, kollegors och vårt företags bästa. Vi stöttar varandra och har roligt tillsammans!
Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen. www.thomasbetong.se
Mer info
Område Lysekil
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Thomas Betong AB
Hemsida http://thomasbetong.se/
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Thomas Betong är ett svenskt företag med över 60 års erfarenhet av att producera fabriks- och prefabricerad betong till både husbyggande och anläggningskonstruktioner. Utöver betong erbjuder vi en bred service inom betongteknisk rådgivning, projektering, transport och pumpning. Antal anställda ca 350, omsättning 1,6 miljarder sek (2017). Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen. www.thomasbetong.se