Produktutvecklare till SI TECH - Vill du vara med och utveckla framtidens kläder?

Produktutvecklare till SI TECH - Vill du vara med och utveckla framtidens kläder?

Tjänstebeskrivning

Vill du vara med i teamet som utvecklar och producerar produkter som används långt in i grottor i varma Florida, under kalla isar i Antarktis, på plattformar i stormiga hav eller högt upp på ställningar? Våra kunders dräkter och plagg används från allt mellan havets botten till högt i det blå.

Vi söker dig som tycker det är inspirerande att lösa tekniska utmaningar i både stora och små projekt. Vi ser gärna att du utmanas av att arbeta med kundnära projekt tillsammans med vår försäljningsavdelning. Du tycker om att jobba i team, där man hjälps åt och stöttar varandra mot målet. Däremellan kommer du att arbeta självgående med utveckling och konstruktion. Du tycker att det är spännande och utmanande med förändring, utveckling, i att tänka nytt och lösa problem = att förändra världen.

Produktutvecklare hos oss innebär stor variation i arbetet, uppgifterna kommer att omfatta bl a kundprojekt och utvecklingsprojekt med delar såsom formverktygskonstruktion i nära samarbete med vår egen produktion innehållandes skärande bearbetning, formsprutning och montering.
Vi har idag en plats att fylla i teamet så tjänsten är en tillsvidare anställning, heltid och dagtid.

Kvalifikationer

Vi söker dig med teknisk bakgrund inom produktutveckling där produktion har varit en del.
  • Krav är god kunskap i 3D CAD, erfarenhet av projekt tillsammans med extern part (kund, användare m fl), brett teknisk kunnande och erfarenhet av självständigt arbete med produkt- och utvecklingsprojekt.
  • Meriterande är erfarenheter ifrån formverktygskonstruktion för plast, skärande tillverkning, produktionsteknik, grafisk design och/eller försäljning.
  • Du arbetar obehindrat på svenska och engelska.
Låter det intressant?
I denna rekryteringen samarbetar vi med Premier.
För frågor runt tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Axelsson på SI TECH, 0523-150 13, jonas@sitech.se.
Har du frågor runt din ansökan är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Petra Sandström Johansson 0707-858414.
Vi arbetar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan via Premier så snart som möjligt.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Petra Sandström Johansson
Telefon 0707-858414
Område Lysekil
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag 4 feb (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SI TECH AB är ett företag med lång historik inom framförallt den marina världen. Vi har egen produktion med produktutveckling, design, formtillverkning, formsprutning, bearbetning och försäljning över hela världen. SI TECH AB levererar komponenter till bl a dräkttillverkare, militär dykning- och ubåtsverksamhet, distributörer och återförsäljare, tillverkare av helslutna dykapparater (sk rebreathers) samt offshore-industrin.
SI TECH AB ligger i Brastad, norr om Uddevalla och är idag ett företag med lite drygt 20 anställda, med stora ambitioner på att växa - både i storlek och på nya marknader!
För mer information om SI TECH se www.sitech.se.