Privatrådgivare till SEB Lysekil & Kungshamn

Privatrådgivare till SEB Lysekil & Kungshamn

SEB är en ledande nordeuropeisk finansiell koncern med internationellt perspektiv. Vi tillhandahåller finansiella tjänster för företag, institutioner och privatkunder. Vi vill bidra till hållbar tillväxt och göra skillnad för våra kunder, aktieägare, medarbetare och samhället i stort. Genom vår expertis och höga servicenivå skapar vi möjligheter för våra kunder att fatta välgrundade beslut så att de kan förverkliga sina affärsambitioner och mål. Nu och för framtiden. Vill du vara en del av SEB?
Nu söker vi en Privatrådgivare till våra kontor i Lysekil & Kungshamn!
Jag heter Mattias Abrahamsson och är kontorschef på SEB i Kungshamn & Lysekil. Vårt framgångsrika kontor söker nu en privatrådgivare. Vill du göra skillnad och skapa värde för våra kunder och även för oss? Är du duktig på att bygga långsiktiga relationer? Då kommer du att trivas som privatrådgivare hos oss.
Vad du kommer att göra På kontoret i Kungshamn och Lysekil är vi 17 engagerade medarbetare och du kommer att vara en av sex privatrådgivare med nära samarbete till våra Service Managers, Företagsrådgivare, Private Bankers och Pension- och försäkringsspecialister.
I rollen som Privatrådgivare kommer du framst att arbeta med rådgivningsmöten för privatpersoner enligt vår metodik både genom fysiska och digitala möten. Du kommer att vara en viktig del på kontoret för att skapa framgång och ge goda kundupplevelser. Vi fäster stor vikt vid att du går igenom kundens hela ekonomi för att säkerställa en hållbar framtid för kunden och du kommer att ha en viktig roll i att få in hela kundens privataffär där din försäljning utgår från kundens behov. Stort fokus ligger på att arbeta proaktivt och boka in kunder till rådgivningsmöten.
Vem vi letar efter Vi letar efter dig som gillar möten med människor och att ge råd. Du är en lagspelare som brinner för service och är duktig på att bygga långsiktiga relationer samt gillar att hitta nya affärsmöjligheter. Du ser förändring som en möjlighet och vill vara med i den hållbara och digitala omställning SEB gör just nu. Ett starkt självledarskap, drivkraft och ett gott affärsmannaskap är viktiga egenskaper i den här rollen. Relevant produkt- och tjänstekunskap samt erfarenhet av kreditarbete är meriterande.
Rollen kräver en SwedSec-licens (inkl. certifiering försäkringsförmedling) samt bolånelicens och det är meriterande om du redan har dessa. Om du inte har nämnda licenser kommer du få möjlighet att erhålla dessa.
Vad vi erbjuder Att arbeta på kontoren i Kungshamn & Lysekil innebär att du med stor passion och nyfikenhet kommer att vara en del av ett framgångsrikt team som strävar efter att utveckla våra kunders bankaffärer. Med rätt drivkraft och vilja kommer du att ha stor möjligheten att utvecklas och växa i din nya roll men även på sikt kunna ta steget vidare till andra nya utmanande och spännande roller inom samma kontor.
Läs mer om hur det är att jobba på SEB www.sebgroup.com/careerPå SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att driva tillväxt och innovation, leverera service i världsklass till våra kunder samt skapa värde för samhället i stort. En inkluderande organisation för oss innebär en kultur där vi är nyfikna på olika perspektiv och tankar, där alla kan bidra till sin fulla potential och känner sig uppskattade och respekterade. Mångfald på SEB betyder uppskattning och respekt för varandras skillnader och bakgrund. Alla är välkomna hos oss, oavsett ålder, kön, etnicitet, tro, sexuell läggning eller funktionshinder.

Välkommen med din ansökanBifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB i Kungshamn & Lysekil. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag men senast 5 juni 2022. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta kontorschef Mattias Abrahamsson på mattias.abrahamsson@seb.se
Vi ser fram emot din ansökan!

Since our start 160 years ago, SEB has been guided by a strong belief that entrepreneurial thinkers combined with innovative companies are needed to create a better world. We are here to enable them to achieve their ambitions and succeed in both good and difficult times. We are the business engine of the bank, providing the financial expertise our organizational and private customers rely on. We do so with focus on our customers' needs, commitment to quality and trust, and an entrepreneurial mindset to continually improve our services. Read more: https://sebgroup.com/
Mer info
Område Lysekil
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)