Sommarpersonal till vår butik i Lysekil

Sommarpersonal till vår butik i Lysekil

Butikschef till vår sommarbutik i Lysekil
Som butikschef på Rabalder har du fokus på försäljning. Du jobbar själv som säljare i butik samt har det fulla ansvaret för butikens resultat. Du skall kunna motivera och leda dina medarbetare trots att ni inte jobbar så många timmar tillsammans. Vi söker dig som är säljande, positiv, entusiasmerande, initiativrik och stresstålig.

I ditt arbete ingår budgetarbete, schemaläggning, personalansvar samt analys av försäljningen. Att du gillar att jobba mot uppsatta mål samt alltid ger bästa service ser vi som en självklarhet.

Tjänsten som BC är på ca 30 timmar/vecka under veckorna 23-34. Tillträde april, då med helgjobb.

Ersättning enligt gällande kollektivavtal med tillägg av företagets förmåner. Välkommen med din kortfattade ansökan samt foto till jobb@rabalder.se - Glöm ej att ange i ämnesraden vilken tjänst och butik du söker till. Urval sker löpande.

Säljare till vår sommarbutik i Lysekil
Som person är du positiv, ansvarstagande, entusiasmerande och med ett stort eget driv. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål och har inga problem att arbeta självständigt.

Tjänsten som säljare är på ca 20 timmar/veckan under veckorna 23-34. Ersättning enligt gällande kollektivavtal med tillägg av företagets förmåner. Tillträde v 23.

Välkommen med din kortfattade ansökan samt foto till jobb@rabalder.se - Glöm ej att ange i ämnesraden vilken tjänst och butik du söker till. Urval sker löpande.
Mer info
Område Lysekil
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.rabalder.se
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rabalder är ett över 30 år gammalt svenskt varumärke som uppskattar sköna kläder med hög kvalité och många kombinationsmöjligheter.

Vi designar och producerar våra kollektioner i egen regi med produktion i Kina, Indien, Portugal, Polen och Turkiet.
Varumärket Rabalders koncept hittar du bara i våra egna butiker och i vår webshop.