Industrisanerare med C-körkort

Industrisanerare med C-körkort

Om arbetsplatsen
BUCHEN är ett av Europas ledande bolag inom industrisanering och en del av REMONDIS-koncernen; ett av världens största företag inom återvinning, vatten och industritjänster med 38 000 anställda på fyra kontinenter. BUCHEN erbjuder ett komplett utbud av kundspecifika industritjänster. Genom rengöring och underhåll av tekniska system säkerställer vi att kraftverk, tillverkningsanläggningar och produktionsutrustning uppnår högsta nivå av effektivitet och driftsäkerhet. BUCHEN Sweden AB:s verksamhet utgår från närmare 20 enheter, från Löddeköpinge i söder till Luleå i norr. Totalt är vi nästan 400 anställda och omsätter ca 500 miljoner SEK. BUCHEN är ett lokalt företag som genom närhet till våra kunder erbjuder effektiva och hållbara tjänster - samtidigt som vi har kraft och stöd från att vara en del av en internationell koncern. Tillsammans jobbar vi för en hållbar framtid.

Arbetsuppgifter
Som industrisanerare på BUCHEN får du ett varierande och fysiskt arbete i högt tempo. Ingen dag är den andra lik och problemlösning är en stor del av jobbet. Du kommer att kombinera ditt arbete med att transportera våra fordon i kombination med sanering. Arbetet innebär bl.a. att rengöra teknisk utrustning hos vår kund inom petrokemisk industri. Till hjälp i vårt arbete använder vi oss bl.a. av torrsugar, högtryckspumpar 500 - 3000 bar och spolbilar. Du kommer att utbildas internt, och allt arbetet sker i tätt samarbete med dina kollegor, vi arbetar alltid i ett team om minst två personer. Du har mycket kundkontakt och jobbar tillsammans i teamet för att lösa problem och ge bra service. På vår enhet i Lysekil jobbar ett 10-tal duktiga kollegor varav en Platschef och en Arbetsledare som alltid finns på plats. Vi är stationerade ute hos vår kund och vår arbetstid är förlagd måndag-fredag kl. 07:00-16:00. Resor till andra orter och arbete på obekväm tid förekommer. Eftersom vi jobbar i riskfyllda miljöer är hälsa och säkerhet en grundförutsättning för att vi ska kunna utföra våra uppdrag. Vi har branschledande processer på plats för alla arbetsmoment och påminner varandra hela tiden om att jobba säkert.

Kvalifikationer
* C-körkort * God förmåga att kommunicera i tal och skrift YKB och erfarenhet av industriservice är meriterande, men har du inte detta sedan tidigare, så kommer du att utbildas på plats. Som person är du ansvarsfull, flexibel, duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut i stressiga situationer. Du har daglig kontakt med kunder vilket ställer krav på dig att ha god social förmåga, vara serviceinriktad och hantera kunder på ett professionellt sätt.

Övrigt
Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via e-mail. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Boas Backman
Telefon 070-814 00 87
Område Lysekil
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (12 dagar kvar)