Laminerare till SAILYARD i Lyse

Laminerare till SAILYARD i Lyse

Tjänstebeskrivning

Vi söker efter 6 st Laminerare som skall arbeta tillsammans med våra kollegor i Lyse, strax utanför Lysekil i vacka Bohuslän. Tjänsten inniebär att du kommer att arbeta tillsammans med andra plasthanterare från branschen. Arbetet är förlagt dagtid måndag till fredag, och planerad semester för sommaren 2021 är veckorna 29-32.
Tjänsterna kommer att tillsättas i samarbete med Premier och till en början kommer anställningen att vara via inhyrning, men det finns goda chanser till anställning hos oss.

Kvalifikationer

Vi söker er som brinner för hantverket att bygga båtar. Ni har tidigare erfarenhet och är duktig på att bygga båtskrov. Vi erbjuder en plats i en arbetsgrupp där man tillsammans arbetar mot uppsatta mål och vi välkomnar personer med eget initiativ och som gärna bidrar med sina tidigare kunskaper och erfarenheter. Vi ser att man är självgående och har lätt för att samarbeta med övriga kollegor.

Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Malin Andersson på telefon 0707-858648. Ansökan registreras via Premiers hemsida www.premier.se. Sista ansökningsdag 2021-04-18

Krav

Tidigare erfarenhat av Platshantering och båtbygge
Mer info
Kontaktperson Malin Andersson
Telefon 0707858648
Område Lysekil
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sailyard är ett båtvarv i Uddevalla, och tillverkning av båtskrov i Lyse, med mångårig erfarenhet inom båtbyggeri, som bygger premiumbåtar.
Vi erbjuder och levererar kreativa lösningar till kunder runt om i världen med skarp precision och stor noggrannhet. Vi har också bästa möjliga arbetsmiljö och allt är anpassat för effektiv produktion.