Montörer till tillverkningsindustrin sökes!

Montörer till tillverkningsindustrin sökes!

Tjänstebeskrivning

Våra kunder växer och expanderar och vi söker efter fler medarbetare för uppdrag hos många av dem.
  • Vi söker nu 4 st montörer till vår uthyrningsverksamhet som ska arbeta hos vår kund i Brastad.
  • Skift förekommer hos kunden såsom 2-skift, 5-skift samt dagtid och du kommer att arbeta heltid.
  • Arbetsuppgifterna kan variera då vi söker personal till olika avdelningar hos kunden, då de tillverkar metallprodukter finns det olika steg och avd dessa produkter hamnar på, allt från tillverkning till avsyning samt till att doppa detaljerna i skyddande oljor.
Kvalifikationer

Du som söker till denna tjänst är en person som har erfarenhet från montering inom metallindustrin. Utbildning och erfarenhet inom processindustrin och CNC är meriterande.
Vi tror att du är en glad och positiv person med vilja och motivation att lära. Vi ser också att du är utåtriktad, driven, noggrann och serviceminded.
Vi tittar även mycket på personliga egenskaper och vi ser gärna att du är en person som är noga med att passa tider och som fungerar väl i ditt samarbete med andra kollegor och avdelningar inom företaget.

Vi kommer att arbeta löpande med urvalet av kandidater till denna tjänst så vänta inte med att skicka din ansökan till oss på www.premier.se.

Krav

Körkort B
Bil
Industrierfarenhet
Truckkort A+B (meriterande ej krav)
Mer info
Område Lysekil
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.
Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.