Arbetsledare Preemraff

Arbetsledare Preemraff

Är du en driven och prestigelös lagspelare? Har du en bred administrativ kompetens, goda ledaregenskaper och vill utvecklas på Sveriges största bygg- och anläggningsföretag? Då är Peab Anläggning rätt arbetsgivare för dig. Just nu söker vi en arbetsledare till vår projekt- och underhållsverksamhet påPreemraff Lysekil.

Rollen hos oss

I rollen som arbetsledare kommer du att bistå platschefen i den dagliga driften. Du hjälper till att planera, leda och fördela arbetet. Arbetet innefattar många typer av uppgifter, bland annat: kvalitetssäkring, kundkontakt, planering av personal och andra resurser, fakturering samt delaktighet vid budget.

På Preemraff Lysekil arbetar vi med betong- och markverksamhet och vi driver underhållsarbete samt projekt. Vardagen håller ett högt tempo och som arbetsledare får du en möjlighet att vara med i alla steg där du planerar, startar, utför, färdigställer och utvecklar våra projekt. Din uppgift kommer i huvudsak bestå av att driva betongprojekt.

Din profil

Som arbetsledare krävs det att du har god samarbetsförmåga. I din vardag kommer du att ha många kontaktytor såväl internt som externt, det är därför viktigt att du är kommunikativ och har en förmåga att bygga relationer.

Vi söker dig som har ett engagemang utöver det vanliga och gillar att arbeta i team. Du tycker om problemlösning, trivs i en flexibel vardag, har lätt för att prioritera, koordinera och fatta beslut. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Högst meriterande är även att du kan uppvisa godkänt certifikat i betong klass 1. Har du erfarenhet från arbetsledande befattning inom betongverksamhet sedan tidigare är det meriterande. Rollen som arbetsledare kräver att du har god datorvana och B-körkort.

Detta kan du förvänta dig

Dina insatser kommer att bida till såväl företagets framgång som till en bättre arbetsplats och vi lägger stor vikt vid din personlighet. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden, JUPP - jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga - eftersom de är grundläggande för allt vi gör. Peabs kärnvärden beskriver hur vi är som personer, vad vi står för, hur vi jobbar, vad vi kan åstadkomma och hur vi vill bli uppfattade.

Peab är en platt och lärande organisation och hos oss får du ett omväxlande arbete med stort utrymme för personlig utveckling. Välkommen att söka till ett engagerat och framtidsfokuserat företag med trevliga kollegor. Vi genomför löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Cecilia Nagy, HR
Telefon 0725335006
Område Lysekil
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.