Vi söker El- och Instrumentkonstruktörer Preemraff Lysekil

Vi söker El- och Instrumentkonstruktörer Preemraff Lysekil

Var med i Preems utveckling av hållbara produkter och arbeta som konstruktör inom El och Instrument hos Preemraff, Lysekil!

Här får Du jobba för framtiden redan i dag! Vi är i en spännande fas med våra projekt i att utveckla vår produktion av gröna och hållbara produkter. Känns detta intressant? Då är Du den medarbetare vi söker!

Preemraff Lysekil är en arbetsplats i en kustnära miljö som präglas av en välkomnande stämning, förtroende för medarbetaren och med ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Som konstruktör får Du frihet under ansvar och vara med från idé till färdig installation i anläggningen. För oss är det viktigt att Du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.
Vi kan erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, friskvårdsaktiviteter och hoppas att Du har viljan att bidra och utvecklas som person tillsammans med oss!

Du kommer att ingå i vår Konstruktionsgrupp bestående av el-och instrumentkonstruktörer. Våra medarbetare sätter stort värde i att stötta och utveckla varandra. Detta bidrar till att Du snabbt kommer in i arbetet!

Dina arbetsuppgifter kommer att vara omväxlande och innehåller bland annat att:
  • Ta fram tekniska beräkningar, designförslag och underlag i samband med projektering av nya anläggningsdelar eller byte av utrustning.
  • Ta fram installationsunderlag samt följa upp arbetet ute i fält tillsammans med driftspersonal.
  • Ta del i det kontinuerliga arbetet med förbättringar av metoder, verktyg och arbetsprocesser. Här är ditt bidrag viktigt!
  • Bidra med din tekniska kompetens i projekt och vid upphandling av material samt utrustning.
Tjänsten är en Tillsvidareanställning, dagtid, med placeringen på vårt raffinaderi i Lysekil.

Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning inom el och instrument, gärna på högskole- eller universitetsnivå. Har Du erfarenhet av att arbeta i projekt som konstruktör ser vi detta som meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Ta reda på mer!
Har Du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Beillon, Gruppchef Projekt på tel: 010-450 35 16.
Tänk på att sista ansökningsdagen för tjänsten är 30:e oktober 2019. Intervjuer kommer genomföras löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

#LI
Mer info
Område Lysekil
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 okt 2019 (6 dagar kvar)