Underhållstekniker till Preemraff i Lysekil

Underhållstekniker till Preemraff i Lysekil

Underhållstekniker till Preemraff i Lysekil

Har du ett tekniskt intresse, tycker det är roligt att arbeta praktiskt och sätter säkerheten först? Vill du vara med på en spännande resa hos Preem där omställningen mot förnybart står högst upp på agendan? Då kan du vara den underhållstekniker som vi nu söker!

Jobba för framtiden redan idag
Du kommer att ingå i vår grupp som består av 14 medarbetare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av underhåll och reparationsarbete på raffinaderiutrustning så som; rörsystem, ventiler, värmeväxlare och tankar. I arbetsuppgifterna ingår också att bereda, genomföra och avrapportera arbeten i vårt databaserade arbetsordersystem. Arbete på hög höjd och i trånga utrymmen är ett vanligt förekommande jobb hos oss.

Du blir en viktig del av Preem - Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Vår framtidsresa innebär att du som jobbar här får användning för ditt lösningsfokus och din positiva syn på förändringar. Men det är inte allt. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter kan du räkna med goda utvecklingsmöjligheter inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst förlagd till dagtid (skiftarbete kan dock bli aktuellt). Beredskapstid kommer att ingå i tjänsten.

Har du den här bakgrunden?
Du som söker har erfarenhet av verkstadsindustrin med en (gymnasial eller eftergymnasial) teknisk/industriteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Praktisk erfarenhet från processindustrin, verkstadsindustrin eller underhåll är meriterande. B-körkort manuell är ett krav.

Är det här du?
Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten. Som person är du utåtriktad, samarbetsvillig och har en god förmåga att arbeta både i grupp och självständigt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef, Kim Karlsson, Gruppchef RÖR Area 3, tel: 010-450 3212. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag, dock senast 4 dec 2022

Då Preem AB bedriver samhällsviktig verksamhet kommer alla kandidater att bli föremål för bakgrundskontroll. Alla kandidater skall uppvisa en för Sverige godkänd och giltig ID handling vid en eventuell intervju. I de fall anställning i säkerhetsskyddsklassad befattning är aktuell kommer säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras med stöd av säkerhetsskyddslagen.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner
Mer info
Område Lysekil
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (5 dagar kvar)