Senior Inspektör till Preems raffinaderi, Lysekil

Senior Inspektör till Preems raffinaderi, Lysekil

Vill du vara med och bidra till Preems utveckling? Då kan Du vara den kvalitetsmedvetna och noggranna Inspektör vi nu söker!

Jobba för framtiden redan idag
Rollen som inspektör innebär omväxlande arbetsuppgifter med många kontaktytor gentemot hela vår verksamhet. Tjänsten tillhör vår inspektionsavdelning på raffinaderiet i Lysekil. Avdelningen består av sju inspektörer och en avdelningschef.

Som inspektör hos oss ansvarar Du för att:
  • Planera, leda och genomföra våra inspektions- och provningsprogram för Raffinaderiets trycksatta anordningar.
  • Dokumentera utförda inspektions- och provningsprogram i vårt digitala inspektionsdataprogram.
  • Kontinuerligt förbättra kvaliteten i vårt arbetssätt.
  • Medverka vid utredningar av avvikelser och skador.
Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort Lysekil.

Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig som har erfarenhet av inspektion gärna inom processindustri, kärnkraft eller från liknande branscher. Följande ser vi som meriterande: kvalitetsdokumentation, oförstörande provning, degraderingsmekanismer, svets och metallurgi, rör- eller processdesign, driftserfarenhet av processanläggning, kunskap om tryckkärlsdirektiv, relaterade föreskrifter och standarder.

Utbildningsmässigt ser vi att Du har en teknisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.

Är det här du?
Du har en positiv attityd, är strukturerad, ansvarstagande, analytisk och drivande i ditt arbete. Du kommer att ha många kontakter både inom och utanför företaget i ditt dagliga arbete, du trivs med att skapa samarbete och bygga relationer med andra. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Vid frågor om tjänsten kontakta Bo Johansson, Chef Inspektion, på tel: 010-450 31 07.
Intervjuer kan komma att hållas innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30:e November 2019.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Innebär ditt nya jobb en flytt för dig och din partner? Vi samarbetar med medflyttarservice som erbjuder hjälp att hitta sysselsättningsmöjligheter för din partner. För mer information se www.medflyttarservice.se

#LI
Mer info
Område Lysekil
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (15 dagar kvar)