Senior Inköpare Preems raffinaderi, Lysekil

Senior Inköpare Preems raffinaderi, Lysekil

Vi söker nu en erfaren Inköpare av komplexa upphandlingar, då vi står inför nya spännande utmaningar på våra raffinaderier.
Vill du vara med oss på vår spännande resa mot ett hållbart samhälle och har en gedigen erfarenhet av internationella upphandlingar? Då är du den vi söker!

Jobba för framtiden redan idag
Som Inköpare hos oss kommer du arbeta tillsammans med medarbetare på övriga avdelningar för att ansvara för upphandlingar och avtalsskrivningar. Du kommer att verka inom ett brett spännande område, där du får arbeta med både interna och externa kontaktytor

I dina arbetsuppgifter ingår det att:
  • Utforma och genomföra komplexa förfrågningar och avtal samt förhandlingar för aktuella projekt inom ditt ansvarsområde.
  • Omvärldsbevakning, exempelvis marknads- och produktkännedom samt utveckling inom ansvarsområdet.
  • Etablera hållbara interna- och externa relationer.
  • Informera och samverka med berörda verksamhetsrepresentanter.
Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Preems raffinaderi i Lysekil. Resor mellan våra två raffinaderier är vanligt förekommande. Du kommer tillhöra Preemraffs Inköpsavdelning, som idag består av 11 medarbetare.

Har du den här bakgrunden?
Vi ser att Du som söker bör ha en universitets- eller högskoleutbildning, inriktning; ekonomi, inköp, teknik eller juridik.
Du har en gedigen erfarenhet av internationella och komplexa upphandlingar samt en god förhandlingsvana. Erfarenhet av petrokemi/processindustri ser vi som meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser att du har en god datavana.

Är det här du?
Som person har du mycket god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i projekt. Har förmåga att skapa goda kontakter och kommunicerar på ett professionellt och tydligt sätt. Du har hög moral och affärsetiskt tänkande, vill hitta den bästa lösningen för Preem. Då det inom det förnybara området sker en snabb utveckling, bör Du vara flexibel och trivs med snabba omställningar, men även arbeta långsiktigt och strukturerat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
För mer information om tjänsten kontakta rekryterande chef Madelene Ekvall, Inköpschef Preemraff på tel: 010-450 42 23. Skicka in din ansökan snarast, dock senast den 9:e december 2019.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Innebär ditt nya jobb en flytt för dig och din partner? Vi samarbetar med medflyttarservice som erbjuder hjälp att hitta sysselsättningsmöjligheter för din partner. För mer information se www.medflyttarservice.se
Mer info
Område Lysekil
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)