Rörläggare till Preems raffinaderi i Lysekil

Rörläggare till Preems raffinaderi i Lysekil

Vi söker en erfaren industrirörläggare till (offsite) Area 1:s underhållsavdelning!
Är du en noggrann person, har ett högt säkerhets- och kvalitetstänk och är en problemlösare? Då kan du vara den erfarna Industrirörläggare vi söker!

Jobba för framtiden redan idag
Preems raffinaderi i Lysekil är ett av världens mest moderna raffinaderier och kommer att genomföra stora satsningar de kommande åren för att nå vårt mål om klimatneutralitet 2035.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära underhåll och reparationsarbete på vår raffinaderiutrustning såsom; rörsystem, ventiler, värmeväxlare, tankar och lastutrustning. I arbetsuppuppgifterna ingår också administrativa uppgifter som att bereda, genomföra och avrapportera arbeten i vårt databaserade arbetsordersystem. Du ingår i en grupp med 9 medarbetare, där arbetet till en stor del är förlagd utomhus.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid och heltid med placeringsort Lysekil. Skiftarbete kan komma att bli aktuellt. Beredskapstjänst förekommer.

Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Har du den här bakgrunden?
Vi ser att du har en gymnasial utbildning, eller motsvarande, relaterad till rörsvets, industrirörsbyggnation, underhåll och verkstad. Mycket meriterande är dokumenterad arbetslivserfarenhet av industrirörsbyggnation och underhållsarbete.
B-körkort är ett krav. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.

Är det här du?
Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten. Som person är du utåtriktad, samarbetsvillig och har en god förmåga att arbeta både i grupp men också självständigt.
Arbetslivserfarenhet av rörbyggnation, rörmontage, svets samt koordinering och samordning är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas.
Ta reda på mer!
Har du frågor som rör tjänsten, kontakta Gruppchef Marthin Hermansson Tel: 010-450 30 41. Observera att inga ansökningar tas emot via mail utan du söker tjänsten via nedan länk.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök redan idag, dock senast 4 September 2022
Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

#LI-CB1
Mer info
Område Lysekil
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 sept 2022 (27 dagar kvar)