Laboratorietekniker till Preems raffinaderi i Lysekil

Laboratorietekniker till Preems raffinaderi i Lysekil

Vill du arbeta på ett av Europas modernaste och Skandinaviens största raffinaderier? Drivs du av att med noggranna metoder säkerställa kvaliteten på de analyser du utför? Vill du bli en del av Preem Lysekils välutbildade och motiverade personalgrupp?

Jobba för framtiden redan idag
Arbetet består i att analysera processprover och uppföljningsprover för den dagliga styrningen. Stort fokus läggs på personlig lämplighet och samarbetsförmåga där teamkänslan spelar en viktig roll. Det är viktigt att du har en bra överblick och kan hålla många bollar i luften. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet, flexibilitet och planeringsförmåga.

Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning tom 31 december 2020. Arbetstiden är förlagd till dagtid men skiftarbete kan förekomma.

Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig som har gymnasial utbildning med inriktning mot kemi eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Några års erfarenhet från operativt laboratoriearbete samt erfarenhet från process-eller industrilaboratorium är starkt meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.

Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas.

Är det här du?
Du är metodisk och systematisk och har erfarenhet av att läsa och förstå instruktioner och metoder. Du bör vara noggrann och ordningsam. Du ska ha förmågan att, efter upplärning, arbeta självständigt och i grupp. Kvalitet är viktigt för dig och du trivs med att jobba tätt ihop med dina kollegor. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Damberg, Gruppchef, tel 010-450 31 54.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt men senast den 10 december 2019.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Innebär ditt nya jobb en flytt för dig och din partner? Vi samarbetar med medflyttarservice som erbjuder hjälp att hitta sysselsättningsmöjligheter för din partner. För mer information se www.medflyttarservice.se
Mer info
Område Lysekil
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)