Fastighetsingenjör till Preems raffinaderi, Lysekil

Fastighetsingenjör till Preems raffinaderi, Lysekil

Preem växer och vi söker en Fastighetsingenjör till vårt raffinaderi i Lysekil. Tjänsten innebär att Du ansvarar föra att genomföra drift- och underhållsåtgärder på våra fastigheter och infrastruktur i Lysekil.

Jobba för framtiden redan idag
Arbetet som Fastighetsingenjör hos oss är brett och omväxlande. Du har ett tekniskt helhetsansvar för vår infrastruktur och byggnader. Vår operativ tekniska drift är outsourcad, vilket innebär att Fastighetsingenjören ansvarar för styrning och samordning av våra entreprenörer.
Uppgifterna innebär att optimera våra fastigheters; värmesystem, ventilation och andra tekniska system för att säkerställa att våra medarbetare får en bra service och arbetsmiljö.

För att kunna leda och fördela arbetsuppgifterna behöver Du ha grundläggande kunskaper inom el, VA, styr- och reglerteknik, värme/kyla, ventilation och andra system som kan hänföras till fastighet. Du utvecklar drift- och underhållverksamheten med ett tydligt kostnadsansvar, upprättar underhållsplaner för våra byggnader och anläggningar. Du skall ha förståelse för sambanden mellan kostnader, intäkter, avkastningskrav och investeringar samt kunna upprätta enklare kalkyler och medverka till planering och genomförande av förhandlingar med entreprenörer och leverantörer.

En del av arbetet kommer också vara riktat mot större projekt så som våra revisionsstopp. Ett nära samarbete mellan övriga avdelningar inom Preem samt mellan våra två raffinaderier förekommer dagligen. Du kommer att ingå i vår Fastighetsgruppen som består av 5 medarbetare och rapporterar till Gruppchefen för Fastighet.

Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och förlagd till dagtid. Resor i tjänsten kan förekomma.

Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet som Fastighetsingenjör, Fastighetsförvaltare eller liknande befattning. Vi ser gärna att Du har arbetat i en organisation med ett stort och komplext fastighetsbestånd. Du bör ha grundläggande förståelse för hur lagar, avtal och bestämmelser styr förutsättningarna för verksamheten. Vi ser att Du har en eftergymnasial utbildning på högskole- eller yrkesutbildningsnivå med inriktning mot bygg och fastighet. God datavana, kunskaper i vårt underhållssystem Maximo är meriterande.
Du innehar B-körkort
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.

Är det här du?
Som person är Du flexibel, lyhörd och kommunikativ samt har ett glatt och positivt förhållningssätt. Du har en vilja att växa och utvecklas tillsammans med en avdelning som känner stolthet i att förbättra och underhålla företagets fastigheter och infrastruktur.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arne Skogan, Gruppchef Fastighet, tel: 010-450 35 05.
Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt dock senast den 8:e April 2019.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Innebär ditt nya jobb en flytt för dig och din partner? Vi samarbetar med medflyttarservice som erbjuder hjälp att hitta sysselsättningsmöjligheter för din partner. För mer information se www.medflyttarservice.se

#LI
Mer info
Område Lysekil
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 apr (16 dagar kvar)