Livsmedelsoperatörer till Orkla i Kungshamn

Livsmedelsoperatörer till Orkla i Kungshamn

Livsmedelsoperatörer till Orkla i Kungshamn


Arbetsuppgifter

Vi på Eterni Sweden AB söker nu ytterligare medarbetare till Orkla Foods I Kungshamn, både till deras råvarucentral för marina råvaror, kanske mer känt som bergrummet och till fabriken.

Vi söker främst erfarna truckförare.

I bergrummet är arbetstiderna dagtid måndag - fredag, övertid förekommer. Start 12 oktober - fram till jul stor möjlighet till förlängning. Bergrummet gör verkligen skäl för sitt namn; lagerutrymmena är insprängda djupt inne i det bohuslänska urberget. Här mognar och lagras råvarorna - rom, skarpsill och andra sill sorter - i tunnor i en eller flera månader. Som medarbetare i bergrummet arbetar du med lagerhantering. Arbetet är flexibelt och arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på säsong. Du kommer att ingå i ett team där ni bland annat lossar tunnor med råvara, lagerhanterar dessa i våra bergrum samt lastar produktionsbehov för transport upp till fabriken. Det förkommer också en del andra arbetsuppgifter som tunntvätt, besiktning av råvara, anjoviskryddning på hösten etc. därav är det väldigt viktigt med god fysik då det kan förekomma tunga lyft.

Som livsmedelsoperatör i fabriken kommer dina arbetsuppgifter att vara skivning och beredning av fisk. Här kommer du att ingå i ett härligt team av andra drivna kollegor. Ni tar tillsammans stort ansvar i att se till att snabbt och noggrant leverera hög kvalitet. Arbetstiderna är 2 skift med start omgående.

Kvalifikationer

I både bergrummet och fabriken så är det ett stort plus med erfarenhet utav motvikstruck. God svenska i tal och skrift är ett krav. Bor du inte i närheten av Kungshamn så behöver du körkort och bil så att du smidigt kan ta dig till din arbetsplats.

Personliga egenskaper:

Du ser möjligheter i vardagen, är självgående och strukturerad till din läggning. Du är lojal och serviceinriktad i ditt arbete. Vidare är du flexibel och kan snabbt skifta fokus och anpassa dig efter ändrade förutsättningar. Du uppskattar samarbete och goda relationer i ditt arbete.

Om tjänsten

Tjänsten är ett konsultuppdrag hos oss på Eterni Sweden AB och det finns goda möjlighet för anställning hos Orkla Foods I Kungshamn. I denna rekrytering samarbetar Orkla Foods med Eterni Sverige och alla frågor går via rekryteringskonsulten Therese Hedén.

Vi värdesätter din härliga personlighet och ditt driv- Din inställning och dina värderingar går hand i hand med våra; du är modig, inspirerande och pålitlig!

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Lysekil
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 25 okt 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Orkla Foods i Kungshamn
I det vackra Kungshamn gör vi alla våra produkter med sjömat. Här finns ett tjugotal produktionslinjer där vi tillagar kaviar, kaviar, sill, matjessill, ansjovis, pastejer, stuvningar, fiskbullar och makrillprodukter till våra olika marknader. I Kungshamn finns också vår råvarucentral för marina råvaror, kanske mer känt som bergrummet. Här bereds och lagras råvarorna och det finns en lagringskapacitet på hela 100 000 tunnor. Bergrummet gör verkligen skäl för sitt namn; lagerutrymmena är insprängda djupt inne i det bohuslänska urberget. Här mognar och lagras råvarorna - rom, skarpsill och andra sill sorter - i tunnor i en eller flera månader.
I Kungshamn arbetar cirka 250 personer med att tillaga produkter som svenska folket köper med sig hem från butik, möter i skolan eller på restauranger under varumärkena Abba, Kalles Kaviar, Grebbestads, Svennes och Ejderns. Sedan 2016 är all elenergi på anläggningen förnyelsebar, något vi är mycket stolta och glada för!