Sjuksköterskor för semestervikariat

Sjuksköterskor för semestervikariat

Beskrivning
Vill du arbeta som sjuksköterska hos oss i sommar? Varmt välkommen med din ansökan.

Vi söker dig som vill arbeta som sjuksköterska inom den kommunala hälso- och sjukvården i Lysekils kommun.

Hemsjukvården i Lysekils kommun arbetar för att ge kommunens invånare en god vård där alla känner sig välkomna och respekterade. För oss är det viktigt att alla människor blir bemötta på ett respektfullt sätt. Vi erbjuder dig ett roligt och utmanande arbete tillsammans med trevliga kollegor.

Arbetsuppgifter
Vi söker i huvudsak sjuksköterskor för arbete dag/kvälls-tid, men vi kan även erbjuda nattarbete.

Arbetsuppgifterna består av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter utifrån patientens behov och organisatoriskt ingår du i ett team med sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter.

Som sjuksköterska arbetar du med bedömning, planering och genomförande av hälso- och sjukvårdsinsatser inom det kommunala hälso- och sjukvårdsansvaret.

Uppdrag utförs även inom ramen för Samverkande sjukvård.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad sjuksköterska, samt inneha B- körkort. Det är önskvärt med erfarenhet från arbete inom kommunal hälso- och sjukvård men är ej nödvändigt.

Du kan fatta snabba beslut och tycker om att arbeta självständigt. Dessutom har du lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med patienter och kollegor.

Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan!

Villkor
Semestervikariat med eventuell möjlighet till förlängning. Sysselsättningsgrad 50- 100 % enligt dina önskemål. Schemalagd arbetstid.

Tillsättning sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Innebär ditt nya arbete en flytt för dig och din partner?
Vi hjälper medflyttare till nytt arbete i ny livsmiljö. Hjälpen handlar främst om att stötta din medflyttare till nytt arbete eller studier. Det kan även handla om andra frågor som är viktiga i samband med en flytt, till exempel boende, barnomsorg, fritidsaktiviteter och andra nätverk.

Vill du veta mer om vad medflyttarservice kan hjälpa dig med är du välkommen att kontakta agneta@medflyttarservice.se , mobil 072-7331343. Ta gärna en titt på hemsidan för medflyttarservice på adress medflyttarservice.se för mer information.
Mer info
Kontaktperson Annette Helander
Telefon 0523-613660
Område Lysekil
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lysekil.se/
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Lysekils kommun arbetar ca 1300 medarbetare som har Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Det är med andra ord ett arbete att känna stolthet över. Vårt jobb är att ge de 14 000 invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp. Tillsammans utvecklar vi verksamheterna.

Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. På livetilysekil.se (se filmen här) får du veta mer om hur ett liv i vår kommun kan se ut.

Vår vision: Lysekils kommun är en hållbar och attraktiv kommun året runt som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Lysekil är en självklar mötesplats och ledande inom maritima näringar.