SÄLJINRIKTAD KUNDTJÄNSTMEDARBETARE

SÄLJINRIKTAD KUNDTJÄNSTMEDARBETARE

LEVA växer och vi behöver förstärka med en kundorienterad, positiv och noggrann medarbetare. Du kommer ingå i ett ambitiöst team med stark känsla för samarbete och sammanhållning. Rollen innebär att med stolthet lösa kunders problem, svar på frågor samt hitta rätt lösning för kunden.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär bland annat dagligt arbete i telefonväxel, i bolagets kundsystem (CST) med ärenderegistrering, löpande posthantering, diarieföring samt viss administration och marknadsföring. Tjänsten kommer även att innehålla ett ansvar att koordinera och planera samt utföra säljaktiviteter främst inom elhandel.

Din profil
För att lyckas i rollen bör du behärska svenska språket, MS Office och se möjligheter med digitalisering. Du ska vara en positiv och ambitiös problemlösare som har ett stort mått av eget driv. Du ska kunna anpassa ditt förhållningssätt till olika kunders önskemål, hålla en hög servicenivå samt att leda samtal målinriktat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning, gärna via telefon.

I den här tjänsten får du möjlighet att utveckla bolagets försäljningsverksamhet.

För rätt person finns det goda chanser att gå vidare inom bolaget.

Tillträde
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Känner du att du är den som vill arbeta i en dynamisk organisation där skratt och hårt arbete förenar, ser vi gärna att du mejlar till jobbansokan@levailysekil.se och berättar om dig själv och hur vi kan kontakta dig senast den 9 maj.

Vill du prata med någon om tjänsten, ringer du till avdelningschef
Anders Petersson, telefon 0523-66 78 16.

LEVA i Lysekil eftersträvar mångfald och välkomnar sökande oberoende av etnicitet, kön, ålder, funktionsnedsättning och sexuell läggning.
Mer info
Kontaktperson Anders Petersson
Telefon 0523-66 78 16
Område Lysekil
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.levailysekil.se/
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LEVA i Lysekil AB är ett kommunalt bolag som ägs av Lysekil Stadshus AB. Här arbetar ett 90-tal anställda och verksamheten omsätter ca 210Mkr om året. Bolaget ansvarar för att elnät, vatten, avlopp och fjärrvärme fungerar i Lysekils kommun. Dessutom driver bolaget två vindkraftverk och säljer närproducerad el samt underhåller gator, parker och fritidsområden i Lysekils kommun. LEVA i Lysekil eftersträvar mångfald och välkomnar sökande oberoende av etnicitet, kön, ålder, funktionsnedsättning och sexuell läggning.