RÖRLÄGGARE TILL LYSEKIL

RÖRLÄGGARE TILL LYSEKIL

RÖRLÄGGARE TILL LYSEKIL

LEVA växer och vi behöver förstärka med en kundorienterad, positiv och noggrann rörläggare. Du kommer ingå i ett ambitiöst team med stark känsla för samarbete. På LEVA har vi bred teknisk kompetens och strävar efter att ligga i framkant inom den VA-tekniska utvecklingen.

Arbetsuppgifter
Som rörläggare kommer du tillsammans med grävmaskinister och rörläggare utföra va-entreprenader inom Lysekils kommun. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av drift- och underhållsarbeten, nyanläggning och renovering av befintliga ledningssträckor. Ritningsläsning och planering av eget arbete i pågående projekt ingår.
Som medarbetare inom Entreprenad Rör ingår beredskapstjänst var 5-6 vecka. I den schemalagda beredskapen ingår även angränsande uppdrag som snöröjning och gatustädning.

Din profil
För att lyckas i rollen måste du gilla att vara ut i ur och skur och se på arbetet med VA-saneringar och gatuombyggnation som ett av de viktigaste uppdragen för kommuninvånarna i Lysekil.
Vi ser gärna att du har bygg- och anläggningsteknisk utbildning eller motsvarande och relevant erfarenhet. Det är viktigt att du är en bra kollega som tar ansvar för din och dina kollegors arbetsmiljö.
Meriterande är om du har erfarenhet från va-saneringsarbeten, C-körkort, spräckort, BAS-U.

Krav är att du har B-körkort.

Tillträde
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Känner du att du är den som vill arbeta i en dynamisk organisation där skratt och hårt arbete förenar, ser vi gärna att du mejlar till linda.andersson@levailysekil.se och berättar om dig själv och hur vi kan kontakta dig senast den 28 februari. Vill du prata med någon om tjänsten, ringer du till Lars Andersson på telefon: 0523-667849.
LEVA i Lysekil eftersträvar mångfald och välkomnar sökande oberoende av etnicitet, kön, ålder, funktionsnedsättning och sexuell läggning.
Mer info
Kontaktperson Lars Andersson
Telefon 0523-667849
Område Lysekil
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.levailysekil.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LEVA i Lysekil AB är ett kommunalt bolag som ägs av Lysekil Stadshus AB. Här arbetar ett 70-tal anställda och verksamheten omsätter ca 160Mkr om året. Bolaget ansvarar för att elnät, vatten, avlopp och fjärrvärme fungerar i Lysekils kommun. Dessutom driver bolaget två vindkraftverk och säljer närproducerad el samt underhåller gator, parker och fritidsområden i Lysekils kommun. LEVA i Lysekil eftersträvar mångfald och välkomnar sökande oberoende av etnicitet, kön, ålder, funktionsnedsättning och sexuell läggning.