PROJEKTLEDARE

PROJEKTLEDARE

Det är nu det händer!
VA-branschen står inför stora utmaningar. Förändringar i klimatet är ett faktum, miljö- och energimål sätts upp och minskade utsläpp av miljöpåverkande ämnen i vårt samhälle är ett måste. Investeringstakten behöver helt enkelt öka och därför förstärker LEVA utvecklingsavdelningen inom affärsområde Vatten och Avlopp genom att söka en byggprojektledare med fokus på hållbarhet.

Arbetsuppgifter
På Utvecklingsavdelningen arbetar idag ett härligt gäng ingenjörer och tekniker för att utveckla vatten- och avloppsanläggningar i Lysekil samt med tillhörande kundnära tjänster. Som byggprojektledare ansvarar du för utredning och genomförande av sanerings- och byggprojekt på vattenreningsverket, avloppsreningsverken och övriga va-anläggningar.

Din profil
Vi söker dig som:
  • är utbildad byggingenjör eller har relevant erfarenhet,
  • är utbildad byggingenjör eller har relevant erfarenhet,
  • har god kännedom om byggregler och entreprenadjuridik,
  • behärskar svenska i tal och skrift samt
  • har erfarenhet av Autocad eller Revit
Ansökan
Känner du att du är den som vill arbeta i en dynamisk organisation där skratt och hårt arbete förenar, ser vi gärna att du mejlar din ansökan till linda.andersson@levailysekil.se senast den 30 juni.

Frågor angående tjänsten besvaras av André Gustavsson 0523-667837.
Mer info
Kontaktperson André Gustavsson
Telefon 0523-667837
Område Lysekil
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.levailysekil.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LEVA i Lysekil AB är ett bolag som ägs av Lysekil Stadshus AB. Här arbetar ett 70-tal anställda och verksamheten omsätter ca 160Mkr om året. Bolaget ansvarar för att elnät, vatten, avlopp och fjärrvärme fungerar i Lysekils kommun. Dessutom driver bolaget två vindkraftverk och säljer närproducerad el samt underhåller gator, parker och fritidsområden i Lysekils kommun. LEVA är ett bolag som månar om hållbarhet, utveckling och medarbetarglädje!