PROJEKTLEDARE MED FOKUS PÅ UTVECKLING

PROJEKTLEDARE MED FOKUS PÅ UTVECKLING

Inom VA-verksamheten arbetar idag ett härligt gäng ingenjörer och drifttekniker med en rad spännande arbetsuppgifter för att leverera och utveckla vatten- och avloppstjänster till invånarna i Lysekils kommun.
Vi behöver nu förstärka med ytterligare en ingenjör genom att rekrytera en projektledare som kontinuerligt kommer att utveckla projektens genomförande.

Projekten gäller främst ny- och omläggning av ledningsnät men även projekt inom vatten- och avloppsreningsverk kan förekomma.

Arbetsuppgifter
  • Ta fram och utveckla ramavtal och förfrågningsunderlag, främst enligt AMA.
  • Ansvara för projektens genomförande. Se till att investeringsprojekten följer uppsatt tidplan, håller budget samt uppnår förväntade effektmål.
  • Hantera risker, ändringar och omplanering av upphandlingsprojekt.
Din profil
Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör inom samhällsbyggnad eller motsvarande samt har erfarenhet från projektledning och som har god kännedom om byggregler och entreprenadjuridik. Du bör ha lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Ansökan
Känner du för att arbeta i en dynamisk organisation där skratt och hårt arbete förenar, ser vi gärna att du mejlar din ansökan till jobbansokan@levailysekil.se senast den 2022-05-30
Frågor angående tjänsten besvaras av André Gustavsson 0523–667837.
LEVA i Lysekil eftersträvar mångfald och välkomnar sökande oberoende av etnicitet, kön, ålder, funktionsnedsättning och sexuell läggning.
Mer info
Kontaktperson André Gustavsson
Telefon 0523667837
Område Lysekil
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.levailysekil.se/
Sista ansökningsdag 30 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LEVA i Lysekil AB är ett kommunalt bolag som ägs av Lysekil Stadshus AB. Här arbetar ett 90-tal anställda och verksamheten omsätter ca 210Mkr om året. Bolaget ansvarar för att elnät, vatten, avlopp och fjärrvärme fungerar i Lysekils kommun. Dessutom driver bolaget två vindkraftverk och säljer närproducerad el samt underhåller gator, parker och fritidsområden i Lysekils kommun. LEVA i Lysekil eftersträvar mångfald och välkomnar sökande oberoende av etnicitet, kön, ålder, funktionsnedsättning och sexuell läggning.