MASKINFÖRARE

MASKINFÖRARE

Är du intresserad av ett arbete där arbetsuppgifterna varierar och där din prestation gör skillnad? Ja, då är du som oss!

Vi är ett gäng anläggningsarbetare som har till uppgift att drifta och underhålla gator, parker och fritidsområden i Lysekils kommun. Vår avdelning behöver förstärkning av en likasinnad kollega som liksom vi tycker om ordning och reda.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med att hålla gator och vägar körbara året runt samt med skötsel- och nyanläggningsarbete av parker och grönområden.

Arbetet omfattar bland annat:
  • Grönyteskötsel
  • Gatuunderhåll
  • Transport av t.ex. rörledningar till VA-saneringar
  • Snöröjning
Din profil
För att lyckas i rollen bör du uppskatta att arbeta med många olika saker och kunna hantera förändringar med kort varsel. Du ska vara serviceinriktad person som kan ta egna initiativ och ser vad som behöver göras. Du är den som får gjort det du ska på bästa sätt.

B-körkort är så klart ett måste och vi ser gärna att du har C-körkort.

Ansökan
Känner du att du är den som vill arbeta i en dynamisk organisation där skratt och hårt arbete förenar, ser vi gärna att du mejlar din ansökan till linda.andersson@levailysekil.se senast den 30 juni.

Frågor angående tjänsten besvaras av avdelningschef Anna Lagrell, 0523-66 78 29 eller Entreprenadchef Johan Thylén, 0523-66 78 34

LEVA i Lysekil eftersträvar mångfald och välkomnar sökande oberoende av etnicitet, kön, ålder, funktionsnedsättning och sexuell läggning.
Mer info
Kontaktperson Anna Lagrell
Telefon 0523-66 78 29
Email Mejla Anna Lagrell
Område Lysekil
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.levailysekil.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LEVA i Lysekil AB är ett kommunalt bolag som ägs av Lysekil Stadshus AB. Här arbetar ett
70-tal anställda och verksamheten omsätter ca 160Mkr om året. Bolaget ansvarar för att elnät, vatten, avlopp och fjärrvärme fungerar i Lysekils kommun. Dessutom driver bolaget två vindkraftverk och säljer närproducerad el samt underhåller gator, parker och fritidsområden i Lysekils kommun. LEVA är ett bolag som månar om hållbarhet, utveckling och medarbetarglädje!