MÄTAR-TEKNIKER

MÄTAR-TEKNIKER

Vi är ett sammansvetsat team inom avdelningen IT/Mätning som nu söker en engagerad och positiv kollega som precis som vi vill arbeta med ny teknik och mätsystem.

Arbetsuppgifter
Vi som arbetar på avdelningen IT/Mätning sköter om hela mätprocessen inom el, fjärrvärme och vatten. Vi mäter, säkerställer och levererar mätvärden enligt gällande föreskrifter. Som Mätar-tekniker på LEVA erbjuds du omväxlande arbetsuppgifter inom avdelningen.

Din profil
Vi erbjuder dig med goda elkunskaper omväxlande arbetsuppgifter inom mätvärdeshantering, allt ifrån administrativt arbete till operativt fältarbete. Du övervakar, planerar och utför fältarbete såsom installation av mätare och kringutrustning samt tillhörande kommunikationslösningar inom el, fjärrvärme och vatten. Du utvecklar rutiner och är behjälplig med tekniska utredningar samt hanterar kundkontakter.

Vi söker dig med god samarbetsförmåga och med ett brinnande intresse för mätning. Du har minst tre års erfarenhet som installationselektriker. Du tycker om att lära dig nya saker och du är inte rädd för nya utmaningar. Du har ett logiskt tänkande, är initiativrik, ödmjuk och ser drifts-problem som en rolig utmaning. Du arbetar självständigt under eget ansvar och är duktig på att slutföra uppdrag. Du är noggrann och strukturerad. Du behärskar svenska i tal och skrift. Du har B-körkort.

Ansökan

Känner du för att arbeta i en dynamisk organisation där skratt och hårt arbete förenar, ser vi gärna att du mejlar din ansökan till linda.andersson@levailysekil.se senast den 30 juni 2018.

Frågor angående tjänsten besvaras av chef IT/Mätning Susanna Waldemarsson 0523-66 78 15.

LEVA i Lysekil eftersträvar mångfald och välkomnar sökande oberoende av etnicitet, kön, ålder, funktionsnedsättning och sexuell läggning.
Mer info
Kontaktperson Susanna Waldemarsson
Telefon 0523-66 78 15
Område Lysekil
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.levailysekil.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LEVA i Lysekil AB är ett bolag som ägs av Lysekil Stadshus AB. Här arbetar ett 70-tal anställda och verksamheten omsätter ca 160Mkr om året. Bolaget ansvarar för att elnät, vatten, avlopp och fjärrvärme fungerar i Lysekils kommun. Dessutom driver bolaget två vindkraftverk och säljer närproducerad el samt underhåller gator, parker och fritidsområden i Lysekils kommun. LEVA är ett bolag som månar om hållbarhet, utveckling och medarbetarglädje!