IT-TEKNIKER

IT-TEKNIKER

Vi är ett sammansvetsat team inom avdelningen IT/Mätning som nu söker en engagerad och positiv kollega som precis som vi vill arbeta med IT och ny teknik.

Arbetsuppgifter
Vi som arbetar på avdelningen IT/Mätning sköter om LEVAs hela IT-funktion vad gäller IT-drift, kommunikation, säkerhet och tillgänglighet. Vi ansvarar även för supporten till våra medarbetare. Som IT-tekniker på LEVA erbjuds du omväxlande arbetsuppgifter inom hela IT-funktionen, med stora utvecklingsmöjligheter.

Din profil
Vi söker dig med god samarbetsförmåga och med ett brinnande intresse för IT och teknik. Du har en avslutad gymnasieutbildning inom IT, teknik eller liknande. Du tycker om att lära dig nya saker och du är inte rädd för nya utmaningar. Du har ett logiskt tänkande, är initiativrik, ödmjuk och ser IT-problem som en rolig utmaning.
Du behärskar svenska i tal och skrift. Du har B-körkort.

Ansökan
Känner du för att arbeta i en dynamisk organisation där skratt och hårt arbete förenar, ser vi gärna att du mejlar din ansökan till linda.andersson@levailysekil.se senast den 30 juni 2018.

Frågor angående tjänsten besvaras av chef IT/Mätning Susanna Waldemarsson 0523-66 78 15.

LEVA i Lysekil eftersträvar mångfald och välkomnar sökande oberoende av etnicitet, kön, ålder, funktionsnedsättning och sexuell läggning.
Mer info
Kontaktperson Susanna Waldemarsson
Telefon 0523-66 78 15
Område Lysekil
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.levailysekil.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LEVA i Lysekil AB är ett bolag som ägs av Lysekil Stadshus AB. Här arbetar ett 70-tal anställda och verksamheten omsätter ca 160Mkr om året. Bolaget ansvarar för att elnät, vatten, avlopp och fjärrvärme fungerar i Lysekils kommun. Dessutom driver bolaget två vindkraftverk och säljer närproducerad el samt underhåller gator, parker och fritidsområden i Lysekils kommun. LEVA är ett bolag som månar om hållbarhet, utveckling och medarbetarglädje!