INGENJÖR TILL VA-UTVECKLING

INGENJÖR TILL VA-UTVECKLING

INGENJÖR TILL VA-UTVECKLING
LEVA i Lysekil AB ansvarar för den allmänna vatten- och avloppsanläggningen i Lysekils kommun och söker just nu en ingenjör till avdelningen VA- Utveckling.

LEVAs uppdrag är att erbjuda Lysekils kommuns invånare en säker samhällsexistens ur ett flergenerationsperspektiv. Vi bidrar till detta genom att producera rent dricksvatten och effektivt rena avloppsvatten. Hållbarhet genomsyrar hela verksamhetens arbete och är en vital faktor vid utformning av den framtida
VA-anläggningen.

Arbetsuppgifter
Vi står ett inför omfattande ny- och ombyggnationsbehov inom stora delar avVA-anläggningen vilket medför att VA-Utveckling behöver stärka avdelningen inom följande kompetensområden:
  • Utveckling av ledningsnät: förnyelseplanering och funktionsoptimering.
  • Hydraulisk beräkning och modellering av öppna samt trycksatta system.
  • Beräkning och dimensionering av dricksvatten, spillvatten ochdagvattenledningar.
  • Du kommer också delta aktivt i planarbetet i kommunens samhällsbyggnadsprocess.
  • Agera stöd till driftorganisationen vid frågeställningar.
Din profil
Vi söker personer med ingenjörsbakgrund inom VA, maskinteknik eller bygg- och anläggningsteknik, som kan hantera strategisk planering, för-projektering och genomförande av upphandlingar samt vara teknisk kontakt genom hela projektprocessen. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Ansökan

Känner du för att arbeta i en dynamisk organisation där skratt och hårt arbete förenar, ser vi gärna att du mejlar din ansökan till jobbansokan@levailysekil.se

Vi utvärderar ansökningar löpande, välkommen att lämna in din!
Frågor angående tjänsten besvaras av André Gustavsson 0523–667837.
LEVA i Lysekil eftersträvar mångfald och välkomnar sökande oberoende av etnicitet, kön, ålder, funktionsnedsättning och sexuell läggning.
Mer info
Kontaktperson André Gustavsson
Telefon 0523667837
Område Lysekil
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.levailysekil.se/
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LEVA i Lysekil AB är ett kommunalt bolag som ägs av Lysekil Stadshus AB. Här arbetar ett 90-tal anställda och verksamheten omsätter ca 210Mkr om året. Bolaget ansvarar för att elnät, vatten, avlopp och fjärrvärme fungerar i Lysekils kommun. Dessutom driver bolaget två vindkraftverk och säljer närproducerad el samt underhåller gator, parker och fritidsområden i Lysekils kommun. LEVA i Lysekil eftersträvar mångfald och välkomnar sökande oberoende av etnicitet, kön, ålder, funktionsnedsättning och sexuell läggning.