INGENJÖR TILL VA UTVECKLING

INGENJÖR TILL VA UTVECKLING

INGENJÖR TILL VA UTVECKLING
LEVA i Lysekil AB ansvarar för den allmänna vatten- och avloppsanläggningen i Lysekils kommun och söker just nu ingenjörer inom flera kompetensområden.

VA-organisationen är uppdelad i två avdelningar; VA Utveckling och VA Drift & Underhåll. Du kommer att tillhöra VA Utveckling, som arbetar med att utforma LEVAs framtida VA-anläggning.

LEVAs uppdrag är att erbjuda Lysekils kommuns invånare en säker samhällsexistens ur ett flergenerationsperspektiv. Vi bidrar till detta genom att producera rent dricksvatten och effektivt rena avloppsvatten. Långsiktig hållbarhet genomsyrar hela verksamhetens arbete och är en vital faktor vid utformning av den framtida VA anläggningen.

Arbetsuppgifter
Vi står ett inför omfattande ny- och ombyggnationsbehov inom stora delar av VAanläggningen vilket medför att VA Utveckling behöver stärka avdelningen inom följande kompetensområden:
  • Beräkning och projektering av ledningsnät
  • Projektledning och byggledning för ledningsnät samt vatten- och avloppsreningsverk
Projektens storlek varierar från ombyggnad av mindre anläggningsdelar till hela vatten- och avloppsreningsverk.

Din profil
Vi söker medarbetare med ingenjörsbakgrund inom VA, samhällsbyggnad eller bygg- och anläggningsteknik, som kan hantera planering, konstruktion/projektering och genomförande av upphandlingar samt vara teknisk kontakt genom hela projektprocessen.

Ansökan
Känner du att du är den som vill arbeta i en dynamisk organisation där skratt och hårt arbete förenar, ser vi gärna att du mejlar till jobbansokan@levailysekil.se och berättar om dig själv och hur vi kan kontakta dig.

Vill du prata med någon om tjänsten, ringer du till avdelningschef André
Gustavsson, telefon 0523-66 78 37.
Vi utvärderar inkomna ansökningar löpande, välkommen att lämna in din!

LEVA i Lysekil eftersträvar mångfald och välkomnar sökande oberoende av etnicitet, kön, ålder, funktionsnedsättning och sexuell läggning.
Mer info
Kontaktperson Avdelnings chef André Gustavsson
Telefon 0523-66 78 37
Område Lysekil
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.levailysekil.se/
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LEVA i Lysekil AB är ett kommunalt bolag som ägs av Lysekil Stadshus AB. Här arbetar ett 90-tal anställda och verksamheten omsätter ca 210Mkr om året. Bolaget ansvarar för att elnät, vatten, avlopp och fjärrvärme fungerar i Lysekils kommun. Dessutom driver bolaget två vindkraftverk och säljer närproducerad el samt underhåller gator, parker och fritidsområden i Lysekils kommun. LEVA i Lysekil eftersträvar mångfald och välkomnar sökande oberoende av etnicitet, kön, ålder, funktionsnedsättning och sexuell läggning.