GIS INGENJÖR

GIS INGENJÖR

Vi söker omgående en bra kollega – vi söker dig – som vill arbeta som GIS-ingenjör på ett bolag som månar om hållbarhet och medarbetarglädje!

Arbetsuppgifter
Dokumentation- och utvecklingsavdelningen ansvarar för att förvalta, förädla och göra bolagets geodata användbar samt lättillgänglig. Vi ansvarar även för metodutveckling, utveckling av hållbara arbetssätt liksom systemförvaltning av bolagets dokumenthanteringssystem.

Som GIS-ingenjör på LEVA kommer du att arbeta med uppdatering av kartor och förädling av geografisk data i vårt system samt inmätningsuppdrag i fält.

Vi arbetar med NIS/GIS-programvara från Digpro och Auto CAD samt utför inmätningar med utrustning från Topcon.

Din profil
Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning eller liknande inom NIS/GIS med inriktning kart- eller lantmäteriteknik eller dig som har motsvarande kompetens och erfarenhet.

Har du erfarenhet från arbete med referenssystem, koordinattransformationer, kartdesign samt kartpresentation är det toppen!

Arbetsuppgifterna kräver att du har god datavana och företrädesvis erfarenhet av arbete i NIS system samt att du är systematisk, noggrann, målinriktad och har fullgott färg- och djupseende.

Körkort B är ett krav då del av tjänsten kommer att vara inmätningsuppdrag i fält.

Ansökan
Känner du att du är den som vill arbeta i en dynamisk organisation där skratt och hårt arbete förenar, ser vi gärna att du mejlar din ansökan till linda.andersson@levailysekil.se senast den 30 juni.

Frågor angående tjänsten besvaras av avd. chef Peter Niklasson, 0523-66 78 47

LEVA i Lysekil eftersträvar mångfald och välkomnar sökande oberoende av etnicitet, kön, ålder, funktionsnedsättning och sexuell läggning.
Mer info
Kontaktperson Peter Niklasson
Telefon 0523-66 78 47
Område Lysekil
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.levailysekil.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LEVA i Lysekil AB är ett kommunalt bolag som ägs av Lysekil Stadshus AB. Här arbetar ett 70-tal anställda och verksamheten omsätter ca 160Mkr om året. Bolaget ansvarar för att elnät, vatten, avlopp och fjärrvärme fungerar i Lysekils kommun. Dessutom driver bolaget två vindkraftverk och säljer närproducerad el samt underhåller gator, parker och fritidsområden i Lysekils kommun.