GIS-INGENJÖR TILL LEVA I LYSEKIL!

GIS-INGENJÖR TILL LEVA I LYSEKIL!

Arbetsuppgifter:
Vi söker omgående en GIS-ingenjör som erbjuds ett omväxlande arbete inom geodataområdet. Som GIS-ingenjör på LEVA ansvarar du för bolagets NISsystem och supporterar användare i fält. Uppdatering av kartor och förädling av geografiskdata i vårt system för våra olika verksamheter är en huvudsaklig arbetsuppgift.

Vi arbetar med NIS/GIS-programvara från Digpro och Auto CAD samt utför inmätningar med utrustning från Topcon.

Din profil:
Vi söker dig som är engagerad, tydlig och vill arbeta tillsammans för att bidra till ett hållbart samhälle. Kanske har du universitets- eller högskoleutbildning inom NIS/GIS med inriktning kart- eller lantmäteriteknik eller så har du motsvarande kompetens och erfarenhet.

Erfarenhet från arbete med referenssystem, koordinattransformationer, kartdesign samt kort presentation ses som meriterande.

Arbetsuppgifterna kräver att du har god datavana och företrädesvis erfarenhet av arbete i NIS system samt att du är systematisk, noggrann, målinriktad och har fullgott färg- och djupseende.

Körkort B är ett krav då del av tjänsten kommer innebära inmätningsuppdrag i fält.

Ansökan:
Känner du att du är den som vill arbeta i en dynamisk organisation där skratt och hårt arbete förenar, ser vi gärna att du mejlar till jobbansokan@levailysekil.se och berättar om dig själv och hur vi kan kontakta dig senast den 30 maj.

Vill du prata med någon om tjänsten, ringer du till avdelningschef Günhan

Ataseven, telefon 0523-66 78 78.
Mer info
Kontaktperson Avdelningschef GünhanAtaseven
Telefon 0523-66 78 78
Område Lysekil
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.levailysekil.se/
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LEVA i Lysekil AB är ett kommunalt bolag som ägs av Lysekil Stadshus AB. Här arbetar ett 90-tal anställda och verksamheten omsätter ca 210Mkr om året. Bolaget ansvarar för att elnät, vatten, avlopp och fjärrvärme fungerar i Lysekils kommun. Dessutom driver bolaget två vindkraftverk och säljer närproducerad el samt underhåller gator, parker och fritidsområden i Lysekils kommun. LEVA i Lysekil eftersträvar mångfald och välkomnar sökande oberoende av etnicitet, kön, ålder, funktionsnedsättning och sexuell läggning.