FASTIGHETSTEKNIKER

FASTIGHETSTEKNIKER

Till serviceavdelningen som ansvarar för fordonsparken, inköpen samt fastigheterna på LEVA sökes en engagerad, positiv och självgående kollega med intresse för miljö och säkerhet.

Arbetsuppgifter
I rollen som fastighetstekniker arbetar du med driften av LEVAs fastigheter. Detta inkluderar passersystem, brandlarm, inbrottslarm och ventilationssystem.

Stor vikt läggs vid att du som person kan arbeta integrerat med företagets alla avdelningar och på ett naturligt sätt fånga upp behov. Detta då vi har överlappande system mellan våra processer och fastigheter.

Vidare ansvarar du för miljöhanteringen med återvinning i fokus!

Din profil
Vi söker dig som har fastighetsteknisk utbildning eller förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt alternativt har bred erfarenhet av drift- och underhållsarbete. God IT kunskap är meriterande då larmsystemen styrs centralt.

Körkort klass B är ett krav.

Personliga egenskaper som vi sätter speciellt värde på är initiativkraft, samarbetsförmåga, stresstålighet, noggrannhet samt förmågan att lösa problem. Du skall kunna arbeta självständigt men även i grupp. Du är serviceinriktad samt har god social kompetens då vi är en stabsfunktion som servar övriga delar av företaget

Ansökan
Känner du att du är den som vill arbeta i en dynamisk organisation där skratt och hårt arbete förenar, ser vi gärna att du mejlar din ansökan till linda.andersson@levailysekil.se senast den 30 juni.

Frågor angående tjänsten besvaras av Inköpschef, Daniel Olsson 0523-66 78 10

LEVA i Lysekil eftersträvar mångfald och välkomnar sökande oberoende av etnicitet, kön, ålder, funktionsnedsättning och sexuell läggning.
Mer info
Kontaktperson Daniel Olsson
Telefon 0523-66 78 10
Område Lysekil
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.levailysekil.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LEVA i Lysekil AB är ett bolag som ägs av Lysekil Stadshus AB. Här arbetar ett 70-tal anställda och verksamheten omsätter ca 160Mkr om året. Bolaget ansvarar för att elnät, vatten, avlopp och fjärrvärme fungerar i Lysekils kommun. Dessutom driver bolaget två vindkraftverk och säljer närproducerad el samt underhåller gator, parker och fritidsområden i Lysekils kommun. LEVA är ett bolag som månar om hållbarhet, utveckling och medarbetarglädje!