ELEKTRIKER (DISTRIBUTION) TILL LEVA I LYSEKIL!

ELEKTRIKER (DISTRIBUTION) TILL LEVA I LYSEKIL!

Vi är ett gott gäng distributionselektriker som nu söker en engagerad, positiv och drivande kollega!

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig ett fritt och omväxlande arbete men kräver samtidigt stor kunskap. Att arbeta fysiskt utomhus är en naturlig del av arbetet. Eftersom distributionsnätet finns i hela Lysekils kommun innebär det också variation när det gäller miljön du arbetar i. Distributionsnätet finns i tätorterna, längs vägarna och ute i skog och mark.
  • Du kommer att arbeta med eldistributionsanläggningar inom spänningsområdet 0,4-40 kV.
  • Arbetsuppgifterna omfattar både ny- och ombyggnationer samt underhåll på elnät, transformatorstationer och ställverk.
  • I arbetsuppgifterna ingår även visst arbete på fjärrvärmenätet.
Din profil
  • För att lyckas i denna roll tror vi att du har erfarenhet från arbete med elinstallation eller eldistributionsnät.
  • Lämplig teoretisk bakgrund är grundläggande elprogram på gymnasienivå. Vi ser gärna att du har utbildning och vana från arbete enligt EBR, ESA och Starkströmsföreskrifterna
  • Du bör ha god fysik, då arbetet stundtals är fysiskt krävande samt noggrann och strukturerad i ditt arbete med stort fokus på säkerhet
Ansökan
Känner du att du är den som vill arbeta i en dynamisk organisation där skratt och hårt arbete förenar, ser vi gärna att du mejlar till jobbansokan@levailysekil.se och berättar om dig själv och hur vi kan kontakta dig senast den 9 maj.

Vill du prata med någon om tjänsten, ringer du till arbetsledare Elin Karlsson, telefon 0523-66 79 04.

LEVA i Lysekil tycker det är viktigt att hela livet fungerar och vi är därför måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid.

Vår organisation genomsyras av varje medarbetares ansvar utifrån våra värderingar Engagemang, Tydlighet, Tillsammans – ETT.
Vi eftersträvar mångfald och välkomnar sökande oberoende av etnicitet, kön, ålder, funktionsnedsättning och sexuell läggning.
Mer info
Kontaktperson Arbetsledare Elin Karlsson
Telefon 0523-66 79 04
Område Lysekil
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.levailysekil.se/
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LEVA i Lysekil AB är ett kommunalt bolag som ägs av Lysekil Stadshus AB. Här arbetar ett 90-tal anställda och verksamheten omsätter ca 210Mkr om året. Bolaget ansvarar för att elnät, vatten, avlopp och fjärrvärme fungerar i Lysekils kommun. Dessutom driver bolaget två vindkraftverk och säljer närproducerad el samt underhåller gator, parker och fritidsområden i Lysekils kommun. LEVA i Lysekil eftersträvar mångfald och välkomnar sökande oberoende av etnicitet, kön, ålder, funktionsnedsättning och sexuell läggning.