Distributionselektriker

Distributionselektriker

VA-Drift & Underhåll – som utgör en av två avdelningar inom affärsområdet Vatten & Avlopp – söker nu en positiv och engagerad person som vill arbeta som automationselektriker på ett bolag som månar om hållbarhet och medarbetarglädje.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig ett fritt och varierande arbete, mestadels utomhus. Du kommer att arbeta med eldistributionsanläggningar inom spänningsområdet 0,4-40 kV.

Arbetsuppgifterna omfattar både ny- och ombyggnationer samt underhåll på elnät, transformatorstationer och ställverk.

I arbetsuppgifterna ingår även visst arbete på fjärrvärmenätet.

Din profil
För att lyckas i denna roll tror vi att du har erfarenhet från arbete med elinstallation eller eldistributionsnät.

Lämplig teoretisk bakgrund är grundläggande elprogram på gymnasienivå. Vi ser gärna att du har utbildning och vana från arbete enligt EBR, ESA och Starkströmsföreskrifterna.

Du bör ha god fysik, då arbetet stundtals är fysiskt krävande samt noggrann och strukturerad i ditt arbete med stort fokus på säkerhet.

Ansökan
Känner du att du är den som vill arbeta i en dynamisk organisation där skratt och hårt arbete förenar, ser vi gärna att du mejlar din ansökan till linda.andersson@levailysekil.se senast den 30 juni.

Frågor angående tjänsten besvaras av Jan Carlsson 0523-66 78 11.

LEVA i Lysekil eftersträvar mångfald och välkomnar sökande oberoende av etnicitet, kön, ålder, funktionsnedsättning och sexuell läggning
Mer info
Kontaktperson Jan Carlsson
Telefon 0523-66 78 11
Område Lysekil
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.levailysekil.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LEVA i Lysekil AB är ett bolag som ägs av Lysekil Stadshus AB. Här arbetar ett 70-tal anställda och verksamheten omsätter ca 160Mkr om året. Bolaget ansvarar för att elnät, vatten, avlopp och fjärrvärme fungerar i Lysekils kommun. Dessutom driver bolaget två vindkraftverk och säljer närproducerad el samt underhåller gator, parker och fritidsområden i Lysekils kommun. LEVA är ett bolag som månar om hållbarhet, utveckling och medarbetarglädje!