DRIFTTEKNIKER

DRIFTTEKNIKER

Vi är ett gott gäng drifttekniker som nu söker en engagerad, positiv och drivande kollega som precis som vi vill arbeta med vatten!

Arbetsuppgifter
I rollen som drifttekniker ledningsnät arbetar du med att drifta och underhålla distribution av dricksvatten, avloppsvatten och dagvatten med avsikt på såväl kvalité som kvantitet. I arbetsuppgifterna ingår att utföra förebyggande och avhjälpande underhåll på vatten-, spill- och dagvattenledningar vad gäller ventiler, avluftare, brandposter, backventiler och brunnar.

Vidare innebär arbetet att genomföra läcksökning och tv-inspektioner av ledningsnätet samt reparera va-ledningar och åtgärda driftstörningar. Jobbet består till en stor del av kundkontakter och rådgivning. Vi arbetar i IT baserat underhållsystem. I tjänsten ingår även beredskapstjänst.

Din profil
Vi söker dig som har anläggnings- eller rörnätteknisk utbildning eller förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt alternativt har bred erfarenhet av drift- och underhållsarbete. God IT kunskap är meriterande då vi arbetar med flera olika systemstöd.

Körkort klass B är ett krav och E, C behörighet meriterande.

Personliga egenskaper som vi sätter speciellt värde på är initiativkraft, samarbetsförmåga, stresstålighet, noggrannhet samt förmågan att lösa problem. Du skall kunna arbeta självständigt men även i grupp. Du är serviceinriktad samt har god social kompetens då vi samarbetar med våra kunder, entreprenörer och leverantörer som vi har dagliga kontakter med.

Ansökan
Känner du att du är den som vill arbeta i en dynamisk organisation där skratt och hårt arbete förenar, ser vi gärna att du mejlar din ansökan till linda.andersson@levailysekil.se senast den 30 juni.

Frågor angående tjänsten besvaras av Arbetsledare VA-drift, Magnus Bylin 0523-66 78 35
Mer info
Kontaktperson Magnus Bylin
Telefon 0523-66 78 35
Område Lysekil
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.levailysekil.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LEVA i Lysekil AB är ett bolag som ägs av Lysekil Stadshus AB. Här arbetar ett 70-tal anställda och verksamheten omsätter ca 160Mkr om året. Bolaget ansvarar för att elnät, vatten, avlopp och fjärrvärme fungerar i Lysekils kommun. Dessutom driver bolaget två vindkraftverk och säljer närproducerad el samt underhåller gator, parker och fritidsområden i Lysekils kommun. LEVA är ett bolag som månar om hållbarhet, utveckling och medarbetarglädje!