DRIFTTEKNIKER TILL VA-DRIFT & UNDERHÅLL

DRIFTTEKNIKER TILL VA-DRIFT & UNDERHÅLL

DRIFTTEKNIKER TILL VA-DRIFT & UNDERHÅLL
VA-Drift & Underhåll som utgör en av två avdelningar inom affärsområdet Vatten & Avlopp, förstärker nu sin verksamhet och söker en positiv och engagerad person som vill arbeta som drifttekniker på ett bolag som månar om hållbarhet och medarbetarglädje. Driftgruppen för våra anläggningar, som i samarbete med övriga avdelningar på VA, ansvarar för drift och underhåll av bolagets vattenverk, tre avloppsreningsverk samt ett hundratal pumpstationer i Lysekils kommun.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig ett varierande jobb med drift- och underhåll av våra VA-anläggningar, där utveckling samt optimering av de olika processerna ständigt pågår. Du ingår i ett team som ansvarar för drift av vattenverk, avloppsreningsverk och pumpstationer. I arbetet ingår allt från daglig drift, underhåll, optimering till att delta i olika projekt rörande verksamheten. Dina intressen och kompetens bidrar till hur tjänsten kan utvecklas över tid. Beredskap ingår i tjänsten på sikt.

Din profil
  • Du har kunskaper inom drift- och underhållsteknik som förvärvats genom utbildning eller genom erfarenhet från liknande arbete.
  • Erfarenhet från VA-verksamhet är meriterande.
  • Önskvärt är också kunskap inom el och automation.
  • Du är en ansvarstagande, utåtriktad och självgående problemlösare med god samarbetsförmåga.
  • Du har körkort minst B.
Ansökan
Känner du att du är den som vill arbeta i en dynamisk organisation där skratt och hårt arbete förenar, ser vi gärna att du mejlar din ansökan till jobbansokan@levailysekil.se senast den 4 oktober. Märk ansökan med "Drifttekniker VA Drift & Underhåll".

Frågor besvaras av Arbetsledande chef; Håkan Karlsson 0523-66 78 83.

LEVA i Lysekil tycker det är viktigt att hela livet fungerar och vi är därför måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid.

Vår organisation genomsyras av varje medarbetares ansvar utifrån våra värderingar Engagemang, Tydlighet, Tillsammans – ETT.

Vi eftersträvar mångfald och välkomnar sökande oberoende av etnicitet, kön, ålder, funktionsnedsättning och sexuell läggning.
Mer info
Kontaktperson Håkan Karlsson
Telefon 0523-66 78 83
Område Lysekil
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.levailysekil.se/
Sista ansökningsdag 4 okt 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LEVA i Lysekil AB är ett kommunalt bolag som ägs av Lysekil Stadshus AB. Här arbetar ett 70-tal anställda och verksamheten omsätter ca 160Mkr om året. Bolaget ansvarar för att elnät, vatten, avlopp och fjärrvärme fungerar i Lysekils kommun. Dessutom driver bolaget två vindkraftverk och säljer närproducerad el samt underhåller gator, parker och fritidsområden i Lysekils kommun. LEVA i Lysekil eftersträvar mångfald och välkomnar sökande oberoende av etnicitet, kön, ålder, funktionsnedsättning och sexuell läggning.