AUTOMATIONSELEKTRIKER

AUTOMATIONSELEKTRIKER

VA-Drift & Underhåll – som utgör en av två avdelningar inom affärsområdet Vatten & Avlopp – söker nu en positiv och engagerad person som vill arbeta som automationselektriker på ett bolag som månar om hållbarhet och medarbetarglädje.

Arbetsuppgifter
Vi som arbetar på drift- och underhållsavdelningen sköter drift och underhåll av bolagets ytvattenverk, tre avloppsreningsverk samt ett hundratal pumpstationer i Lysekils kommun.

Som automationselektriker på LEVA gör du allt från PLC-programmering av pumpstyrning till processändringar i vårt SCADA-system samt i övrig process-IT.

Du är ansvarig för elinstallationer och innehar rollen som elinstallationsansvarig för regelefterlevnad inom VA. Inom installation ingår bland annat byte av frekvensomriktare och flödesmätare, kabeldragning och granskning av eldokumentation.

Felsökning i våra el- och automationsanläggningar, åtgärdande av akuta driftproblem samt planerat driftunderhåll på va-anläggningarna ingår också i jobbet.

Din profil
Vi söker nu dig som gillar att lösa problem som uppkommer i samband med drift och som har gymnasieutbildning inom el-automation samt ett intresse för IT, teknik och miljö.

Ansökan
Känner du att du är den som vill arbeta i en dynamisk organisation där skratt och hårt arbete förenar, ser vi gärna att du mejlar din ansökan till linda.andersson@levailysekil.se senast den 30 juni.

Frågor angående tjänsten besvaras av Drift & Underhållschef VA; Thomas Wikström, 0523-66 78 33

LEVA i Lysekil eftersträvar mångfald och välkomnar sökande oberoende av etnicitet, kön, ålder, funktionsnedsättning och sexuell läggning.
Mer info
Kontaktperson Thomas Wikström
Telefon 0523-66 78 33
Område Lysekil
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.levailysekil.se/om-leva/lediga-jobb.html
Sista ansökningsdag 28 aug (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LEVA i Lysekil AB är ett kommunalt bolag som ägs av Lysekil Stadshus AB. Här arbetar ett 70-tal anställda och verksamheten omsätter ca 160Mkr om året. Bolaget ansvarar för att elnät, vatten, avlopp och fjärrvärme fungerar i Lysekils kommun. Dessutom driver bolaget två vindkraftverk och säljer närproducerad el samt underhåller gator, parker och fritidsområden i Lysekils kommun.