ARBETSCHEF TILL ENTREPRENAD-EL

ARBETSCHEF TILL ENTREPRENAD-EL

LEVA söker nu en kundorienterad, positiv och noggrann arbetschef till EntreprenadEl. Tjänsten tillhör affärsområde Entreprenad där även rörläggare samt anläggning ingår. El-avdelningens uppdrag är primärt att utföra ny -och ombyggnation samt underhåll av bolagets el- och fjärrvärmenät på ett enkelt, effektivt och hållbart sätt till kunder i Lysekils kommun. Bolagets egna investeringsprojekt och underhållsuppdrag utgör basen i vårt arbete och genomförs tillsammans med driftledning och ingenjörer som projekterar och bereder våra uppdrag.

Arbetsuppgifter
Affärsområde Entreprenad består av tre avdelningar som leds av en AO-chef.
Tjänsten som arbetschef är spännande då det är en mix av både strategiskt och operativt arbete. Du kommer tillsammans med två andra engagerade arbetschefer ingå i AO-chefens styrgrupp. Du kommer att vara ansvarig arbetschef för sju medarbetare.
Arbetsområdet är brett; från arbetet med ledningsnät, ställverk, transformatorer, fjärrvärmeväxlare, vindkraftverk och övriga produktionsanläggningar, till underhåll av kommunens vägbelysning.
Hos oss är det viktigt att du som arbetschef ges rätt förutsättningar att kunna leda, fördela och utvecklas tillsammans med dina kollegor. Våra arbetschefer har ansvaret för sin verksamhet, budget och sina duktiga medarbetare vilket också innebär att du samordnar det dagliga arbetet för din grupp.

Din profil
Vi söker dig som har elkraftsutbildning eller har annan relevant utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har erfarenhet av projektledning och ekonomisk uppföljning samt kunskaper i starkströmsföreskrifter, ESA, EBR och nätinformationssystem (NIS). Att du har goda
IT-kunskaper och dagligen använder dator och telefon som arbetsredskap tar vi som en självklarhet. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift. Krav är att du har Bkörkort.
Om ditt strukturerade och lösningsfokuserade arbetssätt underlättar din vardag, om din entreprenörsanda och handlingskraft får arbetet att flyta och om ditt driv att skapa resultat tillsammans med andra är egenskaper som du känner igen dig i – ja då ska du söka tjänsten som arbetschef på LEVA!

Tillträde
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Känner du att du är den som vill arbeta i en dynamisk organisation där skratt och hårt arbete förenar, ser vi gärna att du mejlar till linda.andersson@levailysekil.se och berättar om dig själv och hur vi kan kontakta dig senast den 31 oktober. Vill du prata med någon om tjänsten, ringer du till Jan Carlsson på telefon: 0523-66 78 11.

LEVA i Lysekil eftersträvar mångfald och välkomnar sökande oberoende av etnicitet, kön, ålder, funktionsnedsättning och sexuell läggning.
Mer info
Kontaktperson Jan Carlsson
Telefon 0523667811
Område Lysekil
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.levailysekil.se/
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LEVA i Lysekil AB är ett kommunalt bolag som ägs av Lysekil Stadshus AB. Här arbetar ett 70-tal anställda och verksamheten omsätter ca 160Mkr om året. Bolaget ansvarar för att elnät, vatten, avlopp och fjärrvärme fungerar i Lysekils kommun. Dessutom driver bolaget två vindkraftverk och säljer närproducerad el samt underhåller gator, parker och fritidsområden i Lysekils kommun. LEVA i Lysekil eftersträvar mångfald och välkomnar sökande oberoende av etnicitet, kön, ålder, funktionsnedsättning och sexuell läggning.