DRIFTTEKNIKER TILL VA-DRIFT & UNDERHÅLL

DRIFTTEKNIKER TILL VA-DRIFT & UNDERHÅLL

Vi är en grupp bestående av drifttekniker som i samarbete med en processingenjör sköter driften av och underhåller bolagets ytvattenverk, tre avloppsreningsverk samt ett hundratal pumpstationer i Lysekils kommun. VA-Drift & Underhåll som utgör en av två avdelningar inom affärsområdet Vatten & Avlopp, förstärker sin verksamhet och söker nu en positiv och engagerad person som vill arbeta som drifttekniker på ett bolag som månar om hållbarhet och medarbetarglädje.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig ett varierande jobb med drift- och underhåll av våra
VA-anläggningar, där utveckling samt optimering av de olika processerna ständigt pågår. Du ingår i ett team som ansvarar för drift av vattenverk, reningsverk och pumpstationer. I arbetet ingår allt från daglig drift till att delta i olika projekt rörande verksamheten. Beredskap ingår i tjänsten på sikt.

Din profil
Du har kunskaper inom drift- och underhållsteknik som förvärvats genom utbildning eller genom erfarenhet från liknande arbete.
Erfarenhet från VA-verksamhet är meriterande.
Önskvärt är också kunskap inom el och automation.
Du är ansvarstagande, utåtriktad och självgående problemlösare med god samarbetsförmåga.
Du har körkort minst B.

Ansökan
Vill du vara med och förverkliga vår vision att bli branschens mest hållbara aktör och bidra till våra kunders framgång i en dynamisk organisation där skratt och hårt arbete förenar, ser vi gärna att du mejlar din ansökan till linda.andersson@levailysekil.se senast den 10 februari 2019.

Frågor angående tjänsten besvaras av Drift & Underhållschef VA Thomas Wikström, 0523-66 78 33
LEVA i Lysekil eftersträvar mångfald och välkomnar sökande oberoende av etnicitet, kön, ålder, funktionsnedsättning och sexuell läggning
Mer info
Kontaktperson Thomas Wikström
Telefon 0523-66 78 33
Område Lysekil
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://levailysekil.se
Sista ansökningsdag 10 feb (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LEVA i Lysekil AB tar ansvar för att elnät, vatten, avlopp och fjärrvärme fungerar i Lysekils kommun. Därtill äger och driver bolaget vindkraftverk, säljer närproducerad el samt underhåller gator, parker och fritidsområden i Lysekils kommun. Bolaget inklusive dotterbolag omsätter ca 200 Mkr och har närmare 80 anställda