Assisterande Husfru

Assisterande Husfru

ARBETSUPPGIFTER
Som Assisterande Husfru är du den som motiverar, driver, utvecklar och engagerar alla i teamet att ta ett stort eget ansvar för att förbättra arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens, som vi överträffar gästens förväntningar och vi får även väldigt roligt på jobbet!  Arbetsuppgifterna är mestadels driftsfokuserade men vissa administrativa uppgifter förekommer dagligen.

  • Arbetstider: Dagtid, vardagar och helger. Arbetstiden varierar mellan tiderna kl. 6.00-18.00
  • Omfattning: 75-100% Tillsvidareanställning
  • Start: Tillträde efter överenskommelse – helst omgående
  • Lön: Efter överenskommelse
  • Körkort: är ett krav och tillgång till bil på helgerna
Vi följer kollektivavtal och har generösa personalförmåner så som, friskvårdsbidrag, företagshälsovård, rabatt på SPA behandlingar, på utbildningar inom branschen och lite annat. Vi hoppas nu att vi har skapat en nyfikenhet hos dig och att du vill höra mera.
 

DU ANSVARAR FÖR ATT

Tillsammans med husfrun och din avdelning har ni har det övergripande ansvaret för att hotellet håller en hög standard avseende, ordning & reda samt helt & rent. Det innebär att säkra att våra gäster få en ”wow-känsla” när de kliver in på hotellet och i sitt hotellrum.
Tillsammans med ett team vara delaktig i att utveckla vårt hållbarhetsarbete i samklang med Svanen och Hållbarhetsklivet


PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i vårt urval och det är du som är positiv, engagerad och intresserad för vår verksamhet och ditt arbete som vi söker. Du sprider god energi runt dig och är en omtänksam kollega.
Vi ser att du har erfarenhet av yrket, från hotell eller liknande. Kan kommunicera på engelska och/eller svenska. Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll.


För oss på Gullmarsstrand är det viktigt att arbeta tillsammans och våra kärnvärden genomsyrar allt vi gör. Tillsammans gör vi skillnad!

OM TJÄNSTEN
Omfattning: 75-100% Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning och med tillträde efter överenskommelse. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR. 

Vi hoppas nu att vi har skapat en nyfikenhet hos dig och att du vill höra mera.
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Lysekil
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://gullmarsstrand.se/
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (9 dagar kvar)