Entreprenad- och Service Elektriker - Lysekil

Entreprenad- och Service Elektriker - Lysekil

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.Vi fortsätter att växa! Är du vår nästa medarbetare?

Vi har till vår stora glädje många kunduppdrag och behöver förstärka vår organisation i Lysekil med fler elektriker. Våra uppdrag är av blandad karaktär. Vill du jobba som service- eller entreprenadelektriker? Eller ha möjlighet till variation i arbetet och växla mellan olika typer av uppdrag?

Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som har fleråriga kunskaper inom yrket är ansvarstagande, flexibel, kreativ och har viljan att bidra till teamet. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt krävs det att du har förmåga att samarbeta med kollegor och har bra relationer med kunder. Att du har el-utbildning i grunden och B-körkort ser vi som ett krav.

Vi erbjuder dig

Förutom att du får grymma kollegor så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag.
  • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
  • Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
  • Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt och tillsammans med för att lösa våra uppdrag
  • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom mm.
  • En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
  • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
  • Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal
  • På Granitor sätter vi våra medarbetare i centrum!
Låter det intressant?

Vi ser fram emot att höra från dig! Har du frågor om tjänsten så kontakta gärna Nicklas Andersson, Avdelningschef, på 010 470 73 86.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan via granitor.se och berätta vem du är och varför du skulle vara rätt person för oss och för uppdraget. Urval sker löpande så registrera därför din ansökan så snart som möjligt! Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.
Mer info
Område Lysekil
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Granitor Electro
Hemsida https://www.granitor.se/
Sista ansökningsdag 13 okt 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation, instrument, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, säkerhet samt mekaniskt underhåll. Vi är stolta att som en del Granitor företagsgrupp kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid - både idag och för kommande generationer.