Mekaniker till Envases i Lysekil

Mekaniker till Envases i Lysekil

MEKANIKER TILL ENVASES I LYSEKIL

Arbetsuppgifter

I din roll som Mekaniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att:
  • Löpande utföra reparationer, felsökning, service och förebyggande underhåll.
  • Lösa akuta problem i produktionsutrustningen.
  • Identifiera förbättringar i maskinerna.
Vi erbjuder

För oss är det självklart att du ska må bra och trivas på jobbet och vi har därför tagit fram några förmåner. Hos oss får du bla; Regelbundna hälsoundersökningar. Friskvårdsbidrag på 2000kr per år. Det finns en personalförening som ordnar diverse aktiviteter. Arbetstiderna är dagtid med möjlighet till flexibel arbetstid och vi har kollektivavtal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad mekaniker, alternativt har du lång erfarenhet av att arbeta som mekaniker. Du har kunskaper i pneumatik, hydraulik, erfarenhet av svarvning, fräsning och svetsning. Du innehar minst B-körkort. Svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande:
  • Certifikat på heta arbeten och mobila arbetsplattformar
  • Erfarenheter som underhållsmekaniker inom verkstadsindustrin
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van vid självständigt arbete och som tar egna initiativ. Vi förutsätter att du är flexibel och ordningsam, samt att du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Viktigt för oss att varje medarbetare verkar för att god anda råder på egen avdelning och gentemot produktionen och tillsammans skapar medarbetarengagemang.

Om tjänsten

Tjänsten som Mekaniker är på heltid, och tillsvidare efter 6 månaders provanställning. Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Envases. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

Övrig information

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Therese Hedén via therese.heden@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Lysekil
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 dec 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

G&M Envases Universales Sweden AB i Lysekil är ett helägt dotterbolag i den Mexikanska förpackningsgruppen Envases Universales. Lysekil tillverkar metallemballage för öl och livsmedel till den nordeuropiska marknaden.