Processautomations-ingenjör sökes!

Processautomations-ingenjör sökes!

Letar du efter din nya utmaning och vill utvecklas inom en organisation som processautomations-ingenjör? Brinner du för automation och vill arbeta med bland annat PLC-programmering.

Dina arbetsuppgifter

Som processautomations-ingenjör kommer du att arbeta på en avdelning som arbetar med drift och underhåll av vatten och avlopp. I din roll kommer du att ha blandade arbetsuppgifter men främst arbeta med PLC-programmering, processändringar i organisationens SCADA-system och systemkommunikation. Du kommer på sikt också ansvara för elinstallationer för efterlevnad, alltså kommer du inte att arbeta med förstahandsinstallationer utan de kommer främst att röra sig om att byta frekvensomriktare och flödesmätare, kabeldragning och granskning av el-dokumentation.

Under din första period kommer du att få en handledare som kommer att se till att du slussas in i dina arbetsuppgifter på ett bra sätt. Du kommer så snart som möjligt få eget ansvar men kommer efter handledningsperioden arbeta tillsammans med kollegor som gärna ställer upp och hjälper dig när det dyker upp frågor och funderingar.

Din profil

Som person ser vi gärna att du är driven och frågvis på ett sätt som tar dig framåt i din roll. Det är viktigt att du är systematisk och noggrann samt målinriktad. Förutom dina sociala färdigheter ser vi också att du har en relevant utbildning, PLC-kunskaper och kunskaper inom SCADA.

Skallkrav:
  • Automationsingenjörsutbildning eller likvärdig erfarenhet/utbildning
  • PLC-kunskaper och kunskaper inom SCADA
  • Datavana
  • Körkort B
Meriterande:
  • El-utbildning
  • Relevant arbetslivserfarenhet
Villkor

Omfattning: Heltid
Placering: Lysekils kommun
Start: omgående eller enligt överenskommelse

Urval sker löpande, ansök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Mirjam Kjellberg
Telefon 0722176606
Område Lysekil
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Processingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund ansvarar för elnät, vatten, avlopp och fjärrvärme i Lysekils kommun och de är idag 75 anställda.
Kunden erbjuder full upplärning och den utbildning som krävs i rollen som GIS Ingenjör.

Mer information ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.