Junior konstruktör till oljeindustrin i Lysekil

Junior konstruktör till oljeindustrin i Lysekil

Vill du vara med i en bransch som ständigt kräver effektivisering och förbättring?

Här har du chansen att arbeta med helheten från ritning till faktisk processändring, lära dig av kompetenta kollegor och samtidigt få en stor variation i ditt arbete.

Dina arbetsuppgifter

Som el-/automationskonstruktör hos vår kund arbetar du tillsammans med ett team på 10 personer placerade ute hos kund. Denna tjänst kräver en god helhetsförståelse då den innebär delaktighet nere i anläggningen, kontorsarbete, dokumentation och konstruktion. Din främsta arbetsuppgift kommer att vara hårdvarukonstruktion av el och rörsystem inom processindustrin där du arbetar i verktyg som AutoCAD. Du kommer arbeta med att bygga ut och bygga om oljeraffinaderiet för att effektivisera och processförbättra industrin.

Det kommer ständigt nya krav inom denna industri, vilket betyder att du kommer att beröra frågor som inkluderar säkerhet, restprodukter, miljövänlighet, elförsörjning och anläggningsändringar. Som junior profil kommer du att erbjudas mentorskap av en senior kollega för att du skall känna trygghet och stöttning.

Din profil

Skallkrav:
  • Har en YH som lägst inom Elektro alt. Automation
  • Goda CAD-kunskaper
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort, eller tydlig plan på att ta det inom snar framtid
Det är meriterande om du:
  • Har arbetat inom el eller automation tidigare
  • Arbetat i AutoCAD
  • PLC-kunskaper
  • Industrivana
Som person är du en lagspelare som trivs med att skapa relationer både internt och externt. Du är strukturerad i ditt sätt att arbeta. Vi söker sig som är engagerad för ditt arbete och ser långsiktighet hos din arbetsgivare då du har stora chanser att växa mot andra roller inom företaget.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Lysekil
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 08.00-17.00

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag eller tipsa en vän!
Mer info
Kontaktperson Anne Mathiasson
Telefon 0722-184154
Område Lysekil
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö med målet att stärka kundens konkurrenskraft. Denna kund är ett av Sveriges mest ledande elteknikföretag och utför service och entreprenader mot el, industri, process och mekanik.
Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vår kund tror på att göra saker tillsammans, det gäller även när det kommer till karriärmöjligheter och den egna utvecklingen. Företaget erbjuder 6 veckor semester, internutbildningar, privat sjukvårdsförsäkring, familjär stämning och låg personalomsättning.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.