El- och automationkonstruktör till ledande elteknikföretag!

El- och automationkonstruktör till ledande elteknikföretag!

Vill du arbeta med konstruktion? Ser du dig som en driven och lojal medarbetare? Har du en ambition om att arbeta på ett ledande elteknikföretag? Då kan jag varmt rekommendera dig till den här tjänsten!

Dina arbetsuppgifter

Rollen som el- och automationskonstruktör inbegriper i korthet ett varierande arbete som till största del utförs i team. Du kommer således att arbeta i projekt i olika storlekar från några veckor till flera år, men i regel vecko- eller månadsprojekt. Vanligt förekommande är att du kommer att ha flera projekt samtidigt, vilket innebär att du kommer behöva prioritera och sköta flera projekt samtidigt. Du kommer efter att du blivit varm i kläderna arbeta självständigt, men få hjälp av de mer seniora projektledarna vid behov. Arbetsuppgifterna hos vår kund inbegriper exempelvis:
  • Utforma effektiva och moderna anläggningar
  • Arbete i Auto-CAD
  • Elkonstruktion för automationslösningar, vilket inkluderar allt från dimensionering, val av utrustning och slutdokumentation
Du kommer som ny medarbetare hos vår kund att bli tilldelad en mentor som kommer ge dig stöd i ditt arbete. Detta för att du så snabbt som möjligt ska kunna komma in i arbetets samtliga moment.

Din profil

För att passa in i rollen som el- och automationskonstruktör krävs det att du är en driven, social och lojal medarbetare.

Krav för tjänsten:
  • Som lägst YH-utbildning inom konstruktion, el eller automation
  • Svenska
  • Körkort B
  • CAD-kunskaper
Meriterande för tjänsten:
- Erfarenhet från branschen exempelvis LIA-perioder, arbetat som elektriker eller inom processindustrin

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Ort: Lysekil
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 07.00-16.00 (flextid)

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761-861235
Område Lysekil
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö med målet att stärka kundens konkurrenskraft. Denna kund är ett av Sveriges ledande elteknikföretag och utför service och entreprenader mot el, industri, process och mekanik. Genom hållbara lösningar och nytänkande vill de vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vår kund tror på att göra saker tillsammans, vilket även gäller vid karriärmöjligheter och den egna utvecklingen.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.